laco sa uplne zmenil, neviem cim to je, vazne ma to mrzi, viac si vsima ostatne dievcata ako mna, to ma sere..vvlastne mrzi...je to ais mojimi naladami uz nie osm taka mila ako rpedtym, uplne osm sa zmenila..mala by som zacat hladat novych kamosov, mne podobnych asi...a mala by som byt rada ze nemusim teraz lezat v nemocnici...za vasetko si mozem sama...to ma najviac sere
*nikto nechape o com tocim, hlavne je ze som sa trosku vypisala
toto su tri skur...e veci na celom pokaslanom svete...
zbytocne su kvoli tymto sračkam hadky v rodine a je to hrozne tazke zit tuna...kks...sak to uplne na nervy. v skole sa mi asik aj preto v poslednej dobe nedari..nezvladam uz pisky vobec aj ked to viem.ja sa proste seknem totalne-ten pocit asik ste ešte nezazili,,,nejde tu len o obycajne okno pred ocami... proste moja psychika je na bode mrazu... cele je to dokaslane. :/
@12 ok tak mna sere ze som si doejbala cele zdravie..teraz musim chodit stale na nejake vysetrenia, kde mi furt hovoria ze mam byt rada ze som nezomrela alebo ze nelezim v nemocnici...dalej ma seru ludia doma, cize brat, mama, babka, dedo...proste kazde slovo co mama povie mi pripada ako totalna provokacia...dalej ma sere ze som prisla asi o kamosov, uz nic neni take ako predtym, ale budem na tom pracovat...a najviac ma teda sere to zdravie, ale viem ze si za to mozem sama...ze mi asi vypadaju vlasy alebo aspon teda este mi dost zrednu..uz tak mi teda asi o polovicu zredli...no..asi tak...je mi z toho nanic ale co mam robit..nebudem teraz cele dni sa len pozastavovat nad tym ake pramene mi kazdodenne vypadaju...a ze ake choroby mozem mat...uz sa tesim na vysleky...
@17 no ale zato si mozes sama ako si napisala...ale mozem zato ja ze som sa narodil v tejto rodine? nemal som na vyber.ale ty si mala na vyber pri tvojom probleme,rozhodla si sa a teraz nesies nasledky... mna sa nikto na nic nepytal
@19 no teda diky, si ma povzbudil aj ked si za to mozem sama...ale tak ...co ta mam teraz lutovat? ja tiez nemozem zato v akej rodien som sa narodila, tiez to nemam doma idealne, chodim uz aj k psychologicke...je to onicom...a co teraz...zivot ide dalej...neviem ako ti mam poradit
@21 ...mna by povzbudilo, keby mi niekto povedal, ze vsetko bude v poriadku, ja si to hovorim kazdy den ale mne to etse nepovedal nikto...vies, nieco take ze ked mi nieco je tak sa vyliecim a po nejakom case bude vsetko ok..a ze aj s kamosmi to je len take prechodne.. ale si zlaty ze by si mi chcel urobit radost...
keby som vedela ako, aj ja by som sa posnazila..ale ked si povedal, ze ta uz nic nepovzbudi ..ach, nemam rada problemyy, nemam rada ked je niekto z niecoho sklamany, nemam taketo situacie rada ale to asi nikto z nas...
áno, takéto spoločné trápenie a pritakávanie si na ľútosti je ako rezanie do živého...
a mňa serie, že sa neviem uvedomiť, že už som na výške a mala by som sa učiť! toť moja spoveď. a ešte ma serie, že mám pocit, že mi vynecháva srdce, a podľa doktorov je všetko v úplnom poriadku. tak si na ten pocit zvykám.
@23 a ako dlho to uz takto je? ja sa s mamou hadam uz 2 roky asi...kazdy den...dakedy sa par dni nebavime...a tak dookola..ale u nas to je tak, ze ona je velmi mila niekedy, a to ma stve, potom sa pohadame ale s nou sa neda normalne ani pohadat, tak sa nebavime...ale je mi jasne ze u vas to je o niecom inom ..je to blbe no...
Takže ráno som sa pohádala s priateľom kvôli prachom, celé doobedie som mala na hovno náladu a dlhodobo ma serie aj moja alergia a ňou spôsobené škriabanie sa.
@25 mama sa hra na velkeho domina a fotrik submisivneho tvora.je to nahovno.heenta si len rozkazuje a ked sa jej nevyhovie,tak šalie jak mala a je to uz par rokov co je to tak,niekedy chcem niekam zdrahnut,no neni s kym..
@28 vies, verim ze keby si kazdy mohol vybrat v akej chce byt rodine, tak by si vela ludi vybralo inak..teda nejak podvedome este nenarodeny ...ale tak to nejde, jedna z veci ktoru jednoducho neovplyvnime..viem, ze ti toto nepomoze, ale je niekto kto ta ma rad a kto na teba mysli aj ked ti nie je dobre, cize v tvojom pripade stale :/ ..a o 2 roky budes moct ist inde..len je problem v tom, ze kam vsak?! ..a aj v tom, ze ta este od tej "volnosti" delia 2 roky...budem na teba aj ja mysliet a dufat ze sa to zlepsi aj ked ti to moze byt fuk, ci si ta dajaka mamradadeli zapameta ..ale ver, ze je viactakych rodin kde to neklape, aj ked z tvojho okolia mozno nikoho takeho nepoznas..uz radsej nic nepisem...maj sa
@31 ale coby,poznam zopar... andulili napr.to mala tiez tazke,teraz to uz mas snad lepsie..mnoo ... takze viem ze niesom sam s takymito problemami,ale tak treba sa o tom rozpravat takto,no nie? kks,al e dokedy potrvaju? do osemnastky? myslis? kam pojdem..?? ach jaj :/
@32 no jasne, ze treba..aj mne to pomaha, ked mozem niekomu napisat,porozpravat o tom co ma trapi..aj ked mi ani mozno nijak nepomoze, ale aspon to v sebe nedusim...a pomaha mi aj to, ked zistim ze kolki ludia to maju este horsie, ze mozem byt vlastne rada..je to trochu svinstvo ale.. co uz
no tak mňa tiež serie mama.....tiež mi pripadá všetko čo mi povie ako totálna provokácia....ako v prípade @mamradadeli ... a už je to na nevydržanie.....jednoducho s ňou už neviem vychádzať v dobrom....a teší ma keď nie je doma....alebo aj otec keď sa postavý na jej stranu je to na nevydržanie...a celkovo fotrovci tie ich zákazy a príkazy....nenávidím to....
@38 tak nasi spolu neziju uz 3 roky, 3 roky osm oca nevidela..neviem ze co robi len viem kde priblizne je..a je to tak lepsie pre mna...ani mi velmi nechyba..ale to je o inom..
@39 keby boli nasi rozvedeny,kam by som siel? fotrikovi? mamke? sak fotrik sa sam o seba nevie postarat ,ale vie hmotne zabezpecit..a mamka? ta je zas šialena atd atd...
@42 ani nie ze ma trapi nieco,som skor vyrovnany typ,ale necakaj ze ti poviem moje hriechy to je jedina vec s ktorou sa nechcem chvalit,male percento z nich vedia 2ja priatelia,ostatni ludia by ma nepochopili
@44 u tych ludi pochopenie mat je uplne ine ako u ostatnych
nejaky lahsi hriech mozem snad povedat
ked som mala asi 12 rokov,s kamaratkou sme sa vybrali do tesca,bolo tam oddelenie s bizuteriou a take blbosti,ona mi vravela ako tam potiahla este predtym naramky,tak z haluze sme tam isli a nik okolo nesiel a take vazne pekne tam boli,vybrali sme s balenia a sup do vacku ked sme isli k pokladni platit ine veci,ako sme chceli odist,zastavil nas tam jeden SBSkar a uz som tusila v com je problem sme si nevsimli ze tam su kamery a pekne nas videli ako to bereme najtrapnejsie bolo ked nas odviedli a potom zavolali rodicov nasich,u mna otca,potom tie ukradnute veci zaplatili a este som si to aj nehala moja mama doteraz o tom nevie
Neviem, serie ma zivot, trpim v Bratislave, vela ludi ma tu sklamalo/oklamalo/okaslalo, mam pocit, ze kamkolvek sa pozriem vidim daco zle, na niekoho si spomeniem na nejakom mieste a sposobi mi to zarmutok Citim sa ako v meste, ktore mi zobralo vsetku radost zo zivota a nadej Chcem ujst, co najdalej, do Panamy? Prec... Neviem, mam pocit, ze umieram cim som dlhsie zavrety v Bratislave, a keby tu aspon mhd fungovala a boli mili ludia, ale nic. len je vsetko smutne a depresivne
@40 mno ja mám tiež podobný problém že by som nevedela ku komu....aj keď naši sú spolu v pohode...ako ich vzťahy....no ale keby predsa len niekedy na to došlo nevedela by som si vybrať...otec je síce sám úplne v pohode ale v niektorých prípadoch prísnejší...a mama zarába viac ale ona furt buzeruje,...takže by som si asi nikoho nevybrala....
Normálne som ostala trošku zamrznutá, ako som čítala tie príspevky
Ja štvem samu seba, lebo mám nechutný "zlozvyk," ktorý spočíva v tom, že akonáhle sa mi začne dariť, veci vychádzajú, vzťahy medzi mnou a ľuďmi sú veľmi dobré atď. tak začínam blbnúť a uvažovať nad tým, ako/kedy/kde/prečo sa to pokazí. Nie je to nič tragické, ale po dlhodobom žití s takýmito pocitmi ostane človek mierne depresívny.
Som na skole, ktoru som stihol za tie dva tyzdne co tam som totalne znenavidiet. Sedim uz druhy den za knihami, pomaly som ani nebol vonku a ajtak hovno z toho viem.
Navyse som chory.
Okrem toho moja mama pobehuje po byte ako sialena, ze sa nam rosia nove okna a ze zacnu plesniviet a bla bla bla ...
Moj bracho dnes spravil strasnu scenu len preto, ze v cetsovinach, co sme mali na obed bola niva, co vyvrcholilo v nedychatelnu atmosferu u nas doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
no a teraz k teme...
laco sa uplne zmenil, neviem cim to je, vazne ma to mrzi, viac si vsima ostatne dievcata ako mna, to ma sere..vvlastne mrzi...je to ais mojimi naladami uz nie osm taka mila ako rpedtym, uplne osm sa zmenila..mala by som zacat hladat novych kamosov, mne podobnych asi...a mala by som byt rada ze nemusim teraz lezat v nemocnici...za vasetko si mozem sama...to ma najviac sere
*nikto nechape o com tocim, hlavne je ze som sa trosku vypisala
možno pocitim ulavu ked zistim,kto sa citi mizernejsie nez ja,koho sere viac veci nez mna a vse ostatne
alkohol,cigarety, počitač...
toto su tri skur...e veci na celom pokaslanom svete...
zbytocne su kvoli tymto sračkam hadky v rodine a je to hrozne tazke zit tuna...kks...sak to uplne na nervy. v skole sa mi asik aj preto v poslednej dobe nedari..nezvladam uz pisky vobec aj ked to viem.ja sa proste seknem totalne-ten pocit asik ste ešte nezazili,,,nejde tu len o obycajne okno pred ocami... proste moja psychika je na bode mrazu... cele je to dokaslane. :/
keby som vedela ako, aj ja by som sa posnazila..ale ked si povedal, ze ta uz nic nepovzbudi ..ach, nemam rada problemyy, nemam rada ked je niekto z niecoho sklamany, nemam taketo situacie rada ale to asi nikto z nas...
no u seba..neviem neviem ...
tu je to furt cele nahovno
a mňa serie, že sa neviem uvedomiť, že už som na výške a mala by som sa učiť! toť moja spoveď. a ešte ma serie, že mám pocit, že mi vynecháva srdce, a podľa doktorov je všetko v úplnom poriadku. tak si na ten pocit zvykám.
zistit kto sa ma horsie,aby ti bolo lepsie je to svinstvo,ale fakt to pomaha :/
ja som len ten čo ich musi trpieť :/ a tym trpí
hrozny su obaja.ja necem ziadneho...
nejaky lahsi hriech mozem snad povedat
ked som mala asi 12 rokov,s kamaratkou sme sa vybrali do tesca,bolo tam oddelenie s bizuteriou a take blbosti,ona mi vravela ako tam potiahla este predtym naramky,tak z haluze sme tam isli a nik okolo nesiel a take vazne pekne tam boli,vybrali sme s balenia a sup do vacku ked sme isli k pokladni platit ine veci,ako sme chceli odist,zastavil nas tam jeden SBSkar a uz som tusila v com je problem sme si nevsimli ze tam su kamery a pekne nas videli ako to bereme najtrapnejsie bolo ked nas odviedli a potom zavolali rodicov nasich,u mna otca,potom tie ukradnute veci zaplatili a este som si to aj nehala moja mama doteraz o tom nevie
MHD na môj prvý pohľad až na nejaké zrážky električiek funguje ok ...
Ale to mesto je brutálne chladné, málokedy sa človek na ulici usmeje a pod. ... Sa bojím, že ma raz BA asimiluje
Ja štvem samu seba, lebo mám nechutný "zlozvyk," ktorý spočíva v tom, že akonáhle sa mi začne dariť, veci vychádzajú, vzťahy medzi mnou a ľuďmi sú veľmi dobré atď. tak začínam blbnúť a uvažovať nad tým, ako/kedy/kde/prečo sa to pokazí. Nie je to nič tragické, ale po dlhodobom žití s takýmito pocitmi ostane človek mierne depresívny.
Navyse som chory.
Okrem toho moja mama pobehuje po byte ako sialena, ze sa nam rosia nove okna a ze zacnu plesniviet a bla bla bla ...
Moj bracho dnes spravil strasnu scenu len preto, ze v cetsovinach, co sme mali na obed bola niva, co vyvrcholilo v nedychatelnu atmosferu u nas doma.
Cize asi tolko bilancia mojho dnesku.
som to ja... ale nebudem vypisovat preco to by bolo nadlho