Zdravím chcem sa spýtať spozorovali ste niekedy ufo na oblohe ? Kludne sa môžte rozpísať kedy to bolo atď. Mne sa stalo cca 15videní dokonca 2boli blízko mňa tak ich napíšem.
Prvé spozorovanie sa stalo asi v roku 2010 v lete bolo cca 23:15 bo
aj ja som videl ufo ...raz...ale dodnes neviem ci to bolo naozaj alebo som mal strasne realisticky sen (v ktorom som sa zobudil v posteli, siel vonku, pozeral sa na ufo, a potom siel spat)
to svetielko rychle co sa nahle strati je ISS, svieti velmi jasno a strati sa preto, lebo zajde do tiena Zeme. vidno ju maximalne 2x za vecer, aj vyse dve hodiny po zapade slnka, lebo je cca vo vyske 410 km. Zem obieha cca raz za 90 min a nie vzdy ju vidno, teraz ma "obdobie", ze je nad nasim uzemim vecer, takze ju pekne vidno. samozrejme zo zapadu na vychod.
rc hobby sa rozrasta, konkretne mam na mysli multikoptery, je dost mozne ze prave toto ti preletelo nad hlavou...ludia na to casto vesaju led pasy alebo nieco ine kvoli aby vedeli kde je predna cast. Sam si chcem nieco poskladat, pretoze ma fascinuje aerial video, ale cenovo to vyjde nad tisic eur,t akze to ma cas
@moonbeam žiadna helikoptérka to nebola preletelo to rýchlo a kto by si puštal o 23:15 debiliny a ešte medzi činžiakmi ak si bol v Nitre konkrétne Klokočina Kmetova kde stoja autobusy tak tam
áno, videl, svetielko, pohybovalo sa dosť chaoticky, čiže nič na orbite, na lietadlo príliš obratne a na helikoptéru príliš rýchlo. bolo to dosť ďaleko, určite viac ako 5 kilmetrov..
@neith74 ja by som tiež utekal k tomu. ide len o to či je tvoja zvedavosť silnejšia ako pud sebazáchovy
ked som prvykrat prisiel ,ja chlapec z dediny do mesta... do velkeho mesta.. bolo to v prahe, den po mojich narodeninach, dostal som od vyssej sily darcek. Stalo sa to v noci, pozeral som von oknom a zrazu som uvidel velke svetlo a trosku hluku.obcas to bliklo...
hned som zobudil spolubyvajuceho a ukazal mu ten objekt,ktory este stale bolo vidiet na oblohe...
potlapkal mi po ramene a povedal..
..nic si z toho nerob, je to len lietadlo, byvame v meste kde je letisko..
ja by som na takychto ludi povedala ze su crazy a ze im sibe ale sama tvrdim ze raz som ufo videla! z okna .. letelo to nad polom dost pomaly, bola uz tma a isiel z toho taky svetelny paprsok, potom to zmizlo a nie urcite to nebola helikoptera! ufo to bolo!
ja som videla tiez taku srandu, co som nevedela co je.. tiez to vyzeralo byt ploske a okruhle, malo to cervene svetielka na okrajoch, ale iba svietili a neblikali a rotovalo to potom sme s mamou na to kukali a nejako to zmizlo
Raz som mal niečo... Aj pristátie, postavy... asi o polnoci v poli nad mestom. Je to dlhší príbeh. Reálne si myslím, že ak človek podvedome očakáva niečo hocako absurdné, raz sa to stane a on nebude pripravený. Dostal som smrteľný strach. Ale som realista - boli to halucinácie. Lebo som CHCEL, aby raz pristali, preto "prišli".
...vysvetlil ti niekto niekedy že mesiac nemá vlastné svetlo, ale len odráža to slnečné? "dokonca" aj v noci.
ten istý princíp so satelitmi na orbite, keďže ...hm... rovnako ako mesiac sú to satelity na orbite.... prekvapivo....
máš šancu vidieť daný satelit na oblohe v čase kedy sa nachádza na pravej strane čiarkovanej čiary, pretože vtedy je pre teba "nad horizontom", ale kým ešte nevojde do tieňa Zeme, pochopiteľne. preto dané svetielko putovalo po oblohe len malý kúsok a potom "zhaslo". o nejakú chvíľu by si ho potom možno mohol vidieť "zažnúť sa" na opačnej strane oblohy (keď zasa z tieňa Zeme vyjde) a "klesnúť za horizont".
gratulujem, práve si sa dozvedel niečo čo si mal prirodzene chápať sám od seba.
ja som videl UFO 2x. druhý krát približno o dva dni neskôr.
som sa pozeral na oblohu že kde namierim teleskop, dívam sa na Jupiter. A sa dívam že nad ním bola hviezda taká slabšia oranžová.
Vravím si, veď tam nemá byť dívam sa a zrazu sa okamžite rozbehla, spravila zátačku a zmizla. Proste stála a v okamihu odletela.
Druhý krát som to videl keď som sa pozrel z okna že či je jasná obloha.
Bola jasná, pozriem sa na súhvezdie blíženci a tu sa znova ten oranžový sa zjavil spravil oblúk a zmizol. (v obidvoich prípadoch to bol obiekt ktorí mal tvar...proste ako hviezda alobo ako satelit ale satelit to nemohol byť)
Jednalo sa asi naozaj o UFO lebo viem že satelit to nemohol byť ani vrtulník, lietadlo. Nie nerobím si srandu
@treskac A možno že sa chcu s tebou neak kontaktovat ked ich tak často vídavaš , skus ist dakedy niekam trebars do lesa alebo proste tam kde niesu ludia a skus na nich mysliet napriklad telepaticky že by si sa s nimi rad stretol a možno sa ti objavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
odháňam ich jak v lete komáre.
a inac tie tvoje pozorovania su dost zaujimave
...idem spať
ale ak y som mala peniaze, isto by som ufo sponzorovala!
ale poznám niekoho, kto už videl ufo
Unidentified Flying Object - neidentifikovaný lietajúci objekt: lieta to a je vám to neznáme, neviete čo to je.
( @nationalgeographic )
áno, videl, svetielko, pohybovalo sa dosť chaoticky, čiže nič na orbite, na lietadlo príliš obratne a na helikoptéru príliš rýchlo. bolo to dosť ďaleko, určite viac ako 5 kilmetrov..
@neith74 ja by som tiež utekal k tomu. ide len o to či je tvoja zvedavosť silnejšia ako pud sebazáchovy
hned som zobudil spolubyvajuceho a ukazal mu ten objekt,ktory este stale bolo vidiet na oblohe...
potlapkal mi po ramene a povedal..
..nic si z toho nerob, je to len lietadlo, byvame v meste kde je letisko..
..
do pice,ty mas ale riadne story ...
isla som raz domov a na oblohe boli taky divne svetla a najprv, urcite su to reflektori alebo picovina ina
ale nebol ziaden prud svetla odkial by to akoze vychadzalo a to bolo jasno a tma, cize to by bolo vidno
a hybalo sa to
a asi po minute som zacala byt posrata, veeeeelmi som sa bala v podstate
to o čom hovoríš v poslednom odstavci bude asi odraz slnečného svetla od nejakého satelitu
ale na ufo neverim :/
pretože "Neidentifikovateľný Lietajúci Objekt" sa mi zdá dosť široký pojem
O_o
...
...akobysomto
...
...vysvetlil ti niekto niekedy že mesiac nemá vlastné svetlo, ale len odráža to slnečné? "dokonca" aj v noci.
ten istý princíp so satelitmi na orbite, keďže ...hm... rovnako ako mesiac sú to satelity na orbite.... prekvapivo....
máš šancu vidieť daný satelit na oblohe v čase kedy sa nachádza na pravej strane čiarkovanej čiary, pretože vtedy je pre teba "nad horizontom", ale kým ešte nevojde do tieňa Zeme, pochopiteľne. preto dané svetielko putovalo po oblohe len malý kúsok a potom "zhaslo". o nejakú chvíľu by si ho potom možno mohol vidieť "zažnúť sa" na opačnej strane oblohy (keď zasa z tieňa Zeme vyjde) a "klesnúť za horizont".
gratulujem, práve si sa dozvedel niečo čo si mal prirodzene chápať sám od seba.
som sa pozeral na oblohu že kde namierim teleskop, dívam sa na Jupiter. A sa dívam že nad ním bola hviezda taká slabšia oranžová.
Vravím si, veď tam nemá byť dívam sa a zrazu sa okamžite rozbehla, spravila zátačku a zmizla. Proste stála a v okamihu odletela.
Druhý krát som to videl keď som sa pozrel z okna že či je jasná obloha.
Bola jasná, pozriem sa na súhvezdie blíženci a tu sa znova ten oranžový sa zjavil spravil oblúk a zmizol. (v obidvoich prípadoch to bol obiekt ktorí mal tvar...proste ako hviezda alobo ako satelit ale satelit to nemohol byť)
Jednalo sa asi naozaj o UFO lebo viem že satelit to nemohol byť ani vrtulník, lietadlo. Nie nerobím si srandu
@zajkousko ty vídavaš duchov??? :o
nielen ich vidím, ale ja cítim ich prítomnosť, je to ako, keď niekto na teba uprene pozera a ty sa obratiš...
no a ja sa obrátim a nevidim nikoho, len ho cítim v zmysloch, že tam stojí.......filip
Síce verím v rôzne teórie čo sa týka mimozemských návštev , ale nikdy som nič také nevidel .