Tomáš založil diskusiu o nehode ktorá sa stala prednedávnom v Chorvátsku.Dokonca zmenil logo na čierne.Chcel pozostalým vyjadriť pozorumenie.Viem že poniektorí s tým nesúhlasili a začali sa tam hádať...hádať medzi sebou a ponižovať sa navzájom..bolo dosť
Hmmm tú diskusiu som si nečítala, pretože do fóra až tak často nezavítam, ale ak to bolo, ako si opísala, súhlasím s tebou, človek by mal myslieť i na iných a nielen na seba... nevidím na tom nič, o čom by sa mal niekto dohadovať, je pekné obetiam vyjadriť úctu...
ja som sa tam nechcel s nikym hadat...ja nemozem ze ludia ako @Alpynus maju nejaky komplex menejcennosti ked sa musia stale do mna navazat lebo mam iny nazor ako oni
3. prepáč ale vždy sa dalo tú hádku ukončiť..mohli ste si to presunúť do TS..ale nebudem už nič hovoriť späť sa to vrátiť nedá..ale možno nabudúce ak saa stane niečo podobné tak si to radšej vybavte len vy dvaja..nie pred všetkými
Jasné že to bolo nevhodné a hnusné.. a ešte keď niekto povedal že sa iba pretvarujeme že nám to je ľúto.. akože... dotyčný viac než polovicu ľudí nepozná ale vie že sa len pretvarujeme.. zaujímavé.. a nikto nekritizoval Tomášovu snahu, len poniektorí odmietli napísať dve jednoduché slová a bolo to akože dosť nevhodné.. osobne nechápem takýchto ľudí ktorí sa miešajú do fór aby roztoto "pointu" toho fóra, ale budiš.... ži a nechaj žiť
TO NOVE LOGO SA MI PACI MOHLO BY AJ OSTAT ANO JE TO PEKNE GESTO ALE VED SMRT JE NORMALNA A BEZNA A PODLA MNA SA O TOM ZBITOCNE VELA HOVORI DENNE FAKT ZOMRIE VELA LUDI VIDEL SOM UZ AJ CREVA ROZHADANE RUKU KED NIEKTO HAVAROVAL ANI TO PO NOM NESPRATALI STRASNE TO SMRDELO :/ A NEBOLO TO ANI V NOVINACH ANI KRI PO NOM NEOSTAL A VEZMITE SI ESTE KOLKO LUDI DENNE ZOMRIE HLADOM A PODOBNE ONI SI NEZASLUZIA UCTU? POTOM MOZEME SMUTIT CELY ZIVOT:/
chcel som napisat podobny komentar o milionoch umierajucich...ale potom...som sa zastavil, a zacal rozmyslat... racej som to vsetko rozpisane zmazal... takato kritika nie je na nic dobra...
na to je forum aby sme vyjadrili svoj nazor predsa ! a ked som raz o niečom presvedčeny tak môžem _ _ _ _ _ väčšinu ludi čo si mysli opak.... pochopym tych čo tam mali rodinu blizkych priateľov ale prečo by mal smutiť každy kto o tom iba len počul ??? keby to bolo niečo väčšie a tym nechcem nikoho uražiť, že tu idem porovnavať cenu života alebo čo ...ale velmi velmi zveličene to je ....a to že tam niekto napisal važne čo si mysli by som skôr bral ako plus lebo každy tam piše jak je tym otraseny ako sa mu chce plakať tak isto ako aj pri M. Dočolomanskym ..... ale pripomente to obyčajnym ludom o par tyzdnov nebudu mať ani pary o čo sa tam jedna (jednalo) ...je to smutne ale zas nie až tak aby sme vyhlasili štatny smutok alebo ja neviem čo ....tak sa _ _ _ _ _ do tych čo maju odlišny nazor !
@5 a to ako čo tym mysliš ???? ....že teraz mame ako naprogramovany pisať aj to čo necitime len aby to pekne vyzeralo a mohlo sa povedať .....no tak toto kur*a ani omylom ....a tomu sa skôr hovori pretvarka ....takže hoc tam niektore prispevky vytrhli kontext aj zo zakladmi ale boli myslene tak ako to dotyčny citil a nielen preto že videl nekrolog napišem Uprimnu sustrast a ked vidim Narodeniny ta Všetko najlepsie a ani nepozriem na podstatu len zeby to rezalo oku ....
Ja teda tiež nesmútim a nejdem sa pretvarovať že sa ma to nejako veľmi dotklo alebo že by som súcitil. Pre mna to boli cudzí ľudia - a je mi v podstate jedno či to boli slováci, maďari, nemci alebo ako blízko mna žijú - pokiaľ to mna a mojich blízkych nijak neovplyvní. Keby som sa mal po každej katastrofe zamýšľať nad životom asi by som sa už nikdy netešil.
Ale písať niečo také do fóra venovanej pamiatke zosnulým. To je teda moc. To rovno môžem prísť na pohreb a hádať sa tam o tom či zosnulý mal radšej špagety alebo halušky. Úplne zbytočné, nepodstatné a iba to zneuctuje tých ktorý zosnulých poznaly.
dokym sa nestala ta havaria tak o tych ludi by ste ani nezakopli neexistovali pre vas ani nic ste o nich nevedeli (okrem rodin pribuznych a pod) boli pre vas cudzi a teraz už niesu ked umreli ?
Keby to neroztahovali v novinach, nikto by nemal ani paru... A co teraz ze pri dopravnej nehode zahynulo naraz 14 ludi a nie 4ia? To akoze treba skapinat po skupinkach aby nam niekto vyjadroval sucit aj na forach a v novinach a pod.? A toto je presne ten pokrytecky sucit, len ked je nieco v TV, alebo inak medializovane, alebo ked skape viac ludi naraz tak sa vyroja vsetci empaticki ludia... Zaujimave... Mne je to uplne jedno ze sa niekto vykyblil na dialnici a zabilo sa 14 ludi pokial sa ma to netyka. Ak sa ma to bude tykat, tak "uprimna sustrast" od niekoho koho som v zivote nevidel a vystupuje tu pod nickom ma zaujimat nebude a mozem taku sustrast osrat...
kazdy ma pravo na svoj nazor ale v tom fore bolo JASNE uvedene ze mame vyjadrit sustrast a podobne, ak nechceli nemuseli nam to oznamovat bolo to nevhodne
@17@18 Ja to beriem ale prečo musíte písať do fóra keď vám to je tak jedno? Povedz mi načo? Všetci ktorý si to prečítaju budú na teba akurát naštvaný alebo sa ich to dotkne. A sú tu aj ľudia ktorých obete poznali a hlavne kôli nim sa vytvorilo to fórum. Keby tu nejaké dievča napísalo že jej zomrel otec tak tam podľa tejto logiky napíšete: Ja ťa môžem osrať, nepoznal som ho.
@19 nikde tam nieje ziadne striktne nariadenie o uvedeni sustrasti a to mi ani nikto nemôže nariadit ! .... piše tam že MôŽME vyjadriť sustrasť ! .... nikto mi nemôže nariadiť aby som pisal ako on chce, NIKTO! ...môže mi akurat nariadiť aby som nepropagoval neake skupiny atd. ale o sustrasti a nariadeni o jej vyjadrovani sa nič nezmienuje to je len o tom ako to ja citim !
Takže celkovo na jake hovno píšete do fóra keď vám je jedno ako sa bude ďaľej vyvíjať a už do neho najskôr nevkročíte. Akokeby som šiel do fóra o windovse. Hovno o nom viem, nemóžem pomôcť, iba ak niečo zdrbať a skritizovať. To dokáže každý a na hocijakú tému aj keď o nej nemá šajnu.
Ja som nikde nepovedal že sa nemôžete vyjadriť iba hovorím že je to pod úroveň a maximálne úbohe.
@21 nech si ho zalozi prosim ak to tak citi ja jej to patricne okomentujem ....mimochodom forum je na to aby sa v nom diskutovalo ....nie ??? a tam je totiž hola sprava o havarii takže tiež to asi unika trošku ale toho dievčata dajme tomu sa to tyka priamo jej OTEC ona je jeho dcera ...a tu si zalozili "forum" a ani tam nitko nikoho nepozna ....mohli napisať BLOG pecka super info o havarii taky nekrolog z smutnymi basnickami čo zalozil niekto koho sa to priamo tyka ...a nie teraz cely birdz je čierny ..... Emaci z toho musia mať radosť
A zas sa tu hádate a vypisujete tu že denne zomiera veľa ľudí..načo.. bolo to povedané veľakrát..nikto vám nekázal do Tomášovho fóra písať úprimnú sústrasť..chcela som poukázať na to že Tomáš spravil niečo pekné..a tu by sa to myslím mohlo skončiť..
@27 pekne to je ale zas by sa mohli uraziť ty čo im zomrie "iba" jeden človek ... komu zomrie pod 10 ludi tak to sa nikde neukaže skoda času novinarom a televizii .... komercia bleee ..... 1 človek je malo asi ..... a tym to chcem aj ja ukončiť .....
To nove logo je fakt trapne, sorry ale mne nejako fakt nedošlo prečo sčernelo, to na hlavnu stránku k tom mohol dať aj nejaku poznámku, lebo take fórum sa tu hneď stratí, asi som nejako bezcitný ale je mi to jedno, nehody sa stávajú čo už, žijeme ďalej žiť v smútku nieje žiadna výhra tým čo už niesu medzi nami to nepomôže, a trápny súcit sa mi hnusí, hádky vo fórach sú tu denno denne, každý má iný názor, ani mne sa nepáči keď mi lezie niekto do kapusty
birdz uz nieje tym cim bol niekedy..... stale tu pribuda pubertakov z pochybnou vseobecnou inteligenciu (cest vynimkam!!!) ved sa tu uz neda normalne diskutovat tak ako to bolo niekedy (2006/2007) pozrite si starsie diskusie a porovnajte to s tym odpadom co je tu teraz, aj ked sa objavi nejaka diskusia ktora ma celkom k veci vyvoj stale ju musi niekto pokazit hadanim, nadavanim a osocovanim toho druheho cloveka, ved na internete moze byt predsa kazdy frajer bez rozdielu veku/pohlavia, casto mi pripada ze si ludia na fore riesia medzi sebou nejake komplexy a to v skoro vsetkych diskusiach..
FORUM NEMA SLUZIT NA TO ABY SME SA NA TOM DRUHOM CLOVEKU MOHLI ODBAVIT!!!!
ak mate medzi sebou nejake problemi rieste si ich MIMO FORUM naprikad cez TS!!!!
kedysi to tu takto fungovalo ak niekto poziadal o radu/pomoc tak mu aj bolo poradene no dnes to uz bohuzial nefunguje a to je smutne.
ak by mi chcel nebodaj niekto oponovat nech si porovna starsie diskusie (2006 -2007) z dnesnym stavom, potom sa mozeme dalej bavit.....
dnes v skole sme mali minutu (resp. pol minutu) ticha (som z KE).. no konecne tu je objasnenie velkej zahady preco je logo cierne k havarii sa nebudem vyjadrovat, to som uz spravil v nejakej inej diskusii..
@33 musím súhlasiť keď som sem začala chodiť prišlo mi to strašne milé ako si každý radí, pomáha, také "domáááce" ale v poslednej dobe si tiež všímam že ak niekto založí diskusiu na ktorú by sa ozaj dalo odpovedať slušne, ale za to že to založí nejaká/ý 15 ročná/ý tak ju/ho len vysmejú..... Veď ale nikto múúúúdry z neba nespadol a to tu veľa ludí nerešpektuje....!
@37 Jedna vec je opytat sa na nieco, dalsia je opytat sa na kokotinu ktoru vyriesim iba tym ze trocha porozmyslam alebo zasurfujem na nete. Takto sa straca samostatne myslenie. Za 10 rokov bude stav taky ze nikto nebude sam mysliet, iba drbne otazku na forum a bude cakat kym mu niekto odpovie....
@38 spomenula som diskusie na ktore sa da normalne odpovedat a neodsudzovat to ze sa to opyta 15 rocny..... takze si reagoval myslim trosku od veci alebo si nepochopil co som tym myslela....
ako som už spominala v tamtej diskusii to forum bolo založene pre tých ktorí by množno chceli vyjadriť sustrast...nebolo na nom nic zle...ked ma niečo nezaujima proste nereagujem..tiež by som do toho fora inak neprispela, keby som envidela co sa tam zacalo diať
@majlos a dalsi co sa do mna pustaju klidek v tom fore tomas jasne napisal o co ide. tak som to myslela, nepiustajte sa domna, nekritizujem vas len som povedala ze to nebolo prave vhodne ale je to vas nazor a ja ho respektujem. tak ma prosim nechajte na pokoji a tiez skuste respektovat ten moj nazor
aha a este neda mi nevyjadrit sa k @23 ja som ti nekazala vyjadrovat sustrast (mam dojem ze mnohi si tu domyslate veci ktore vobec nie su namyslene) ani nitko iny ako som uz napisala ked ste nechceli nemali ste pisat nic ale ak ste mali dojem ze forum vas uraza alebo neviem co je to vas nazor
Takto, ja som nechcel urobit nejaku uprimnu sustrast, len preto, ze televizie stale o tom kecaju, ale ze Fico najnovsie vyhlasil statny smutok a vlajky sa maju stiahnut na pol zrde...
Ja nepozeravam telku (resp. 2-3 krat za mesiac si zapnem HBO/HBO Comedy alebo Filmbox, normalne v telke som pozeraval naposledy asi len Prison Break a chvilu Jericho, ale inak cely rok nic). Po pravde cez vikend som bol u rodicov v Prievidzi, a asi po polroku som pozeral normalne spravy v telke, na co bezne nemam cas a chut, a zrazu tam bola zaplava emocii z toho co sa stalo, a prislo mi to tak luto, ze som pocitil potrebu, ze vyjadrim sustrast a spravim na 24 hodin cierne logo BIRDZ. To je cele nic viac nic menej + som tam pre tych, co nahodou nevedia co sa stalo, lebo keby nejdem do Prievidze k rodicom, tak ziadnu telku pravdepodobne nepozeram a v BA v izbe ani neviem kde mam slovenske stanice v televizore , proste som mal chut nejak vyjadrit sustrast, preco? Neviem. Poznal som tam niekoho? Asi nie, aspon zatial o tom neviem, proste mi to prislo luto, a vyjadril som sustrast.
Ak tam hladate biznis, bulvar, alebo nieco take, tak si kludne hladajte. Proste som mal pocit, ze je to vhodne. V kazdom pripade, jeden den mal BIRDZ cierne logo, zajtra bude mat normalne logo.
Ospravedlnujem sa, ak mal dakto pocit, ze BIRDZ opakuje po dakej JOJke, alebo neviem com...
...lebo som po nikom neopakoval, proste BIRDZ vyjadril sustrast, lebo je predpoklad, ze cast Birdzakov z Kosic tam mohla mat starych rodicov alebo tak...
Ale na druhej strane, ja si vazim nazor tych, ktori to povazuju za prazdne gesto, a setria si svoje city, pre udalosti, ktore sa ich priamo budu dotykat...
Niekto mal potrebu vyjadrit sustrast a vyjadril, niekto iny to povazoval za zbytocne.
Oba nazory su spravne, lebo su to ich nazory. To je cele... Holyknight nie je horsim clovekom preto, ze nechcel vyjadrit sustrast cudzim ludom, len ma ine preferencie ohladom pocitov, to je cele. Ked to tak citil, tak to tak citil. Pre mna to boli cudzi ludi a citil som, ze chcem vyjadrit sustrast, pre Holyknighta a dalsich, to nebol dostatocny dovod, a je to ich plne pravo, lebo maju pravdu. Ludia zomieraju stale a niekde naraz aj viac. Kazdy by mal vyjadrit svoj nazor a to co citi, to je cele, a nesmieme sa hadat, lebo iny clovek ma iny nazor... Teda hadat sa mozme, ale nemali by sme sa vyhanat a nenavidiet. Je to forum. Niekto suhlasi niekto ma iny nazor. O tom je forum. A tak je to spravne.
@43 zas neohanajme sa tu tym, ze Tomas zalozil BIRDZ a moze vsetko. Nemoze vsekto a nechce vsetko. Prosim, neodovodnujte moje ciny, ze "tomas zalozil BIRDZ a moze si robit co chce", sice to trochu mozno pravda je, ale nie je to tak uplne...
Tomas je normalny uzivatel BIRDZu, len (tym ze zalozil BIRDZ) ho trochu usmernuje a stara sa on. Prosim, nerobte zo mna neviem akeho krala, ktory si moze robit co chce, lebo to nechcem...
Som jeden z vas, uzivatelov BIRDZu, ak ste si vsimli obcas napisem blog (ok malokedy, nie som blogger v pravom slova zmysle, nemam ani vela fotiek vo fotoalume, patrim v tom k tym skromnejsim, a rad diskutujem, rad si pozeram videoblogy (sakra Stephan, kedy bude nove video, uz mi chybas , rad si citam clanky a blogy a obcas nieco okomentujem (ale malokedy, lebo som lenivy na komentovanie ako 90% citatelov (nie na BIRDZ, ale vseobecne na internete)...
Takze, prosim, nechvalte/neospravedlnujte moje ciny, a neodovodnujte ich tym ze som zalozil BIRDZ... dakujem za pochopenie
Nečítala som celú diskusiu, ale súdiac podľa tvojho príspevku, tak som podľa teba tiež asi tá bezcitná sviňa, ktorá myslí len na seba (síce som sa nehádala, viem, že by to nemalo zmysel).
A súhlasím, že to bolo od Tomáša pekné, že im prejavil súcit (teda ak mu to je naozaj tak veľmi ľúto), ale zároveň pokrytecké, že ho neprejavuje každému jednému, kto zomrie pri autonehode (ale to sa tu už povedalo, len k tomu nikto z vas "sucitnych ludi" nemal akosi co povedat).
A to fórum bolo založené pre tých, čo chceli vyjadriť pozostalým súcit. Ale taktiež bolo založené pre tých, ktorí majú na to iný názor a chceli ho tiež vyjadriť. Takze neviem, kde je vlastne problem.
A to že birdz neni to čo už predtým. Hádky a debilné fora, či blogy tu boli vždy, len tu asi väčšina, čo tu chodí teraz nechodila aj predtým.
nečítala som to tu celé, pretože birdzákov je mnoho- a v tom je asi ten najväčší problém. Kde je veľa ľudí, je aj veľa názorov, a je úplne normálne, že nie sú všetky rovnaké. Preto by sme sa mali trochu tolerovať, ak nesúhlasíme s daným názorom nemali by sme si hneď začať nadávať, ktitizovať atď... ani neviem na čo to sem píšem... bude to mať asi taký istý vplyv ako keby som to povedala svojej mrtvej mačke....
O to tu práve ide. Ja som napísala slušne, že keby mám súcitiť s každým jedným človekom (keďže sa nechcem hrať na pokrytca) ktorý zomrel a v živote som ho nevidela, tak by som plakala do konca života.
A vačšina ma preto začne odsudzovať (ako napr. aj zakladateľ tejto diskusie, že nedokážem súcitiť a som neempatická). Takže tolerantnosti z jeho strany a jemu podobných by tiež nezaškodilo...
No takto, tych par rypakov ktori radi rypu do vsetkeho a vsade po netovych strankach mam najradsej.
Aj u nas v depe su taki, na nete velki machri vsade boli vsetko videli kazdy dalsi je podla nich blbec. A ked prislo realne stretko tak radsej ani neprisli lebo sa bali, ze dostanu. Asi tolko k niektorym "tiezuzivatelom" ktori si myslia ze ked maju iny nazor (maju na to samozrejme plne pravo to im nikto neodopiera, ani nemoze) takze ten ich nazor je ten najspravnejsi a kazdy druhy kto ma iny nazor je iba kokotek. Div im nejdu upadnut papule od toho ja vykrikuju do celeho sveta ze su proti komunizmu, lebo komousi (davam cisto ako ziarivy priklad, spravania "tiezuzivatelov" ) nezniesli iny nazor ako bol ten ich, a tito kokutci robia presne to iste. Uz teraz som nasrany jak hovado
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
tu na birdzi sa niektori ludia proste nezapru
klobuk dole pred tomasom...
Ale písať niečo také do fóra venovanej pamiatke zosnulým. To je teda moc. To rovno môžem prísť na pohreb a hádať sa tam o tom či zosnulý mal radšej špagety alebo halušky. Úplne zbytočné, nepodstatné a iba to zneuctuje tých ktorý zosnulých poznaly.
Ak niekdo nechcel vyjadriť úprimnú sústrasť, nemal sa vyjadrovať.
Ja som nikde nepovedal že sa nemôžete vyjadriť iba hovorím že je to pod úroveň a maximálne úbohe.
FORUM NEMA SLUZIT NA TO ABY SME SA NA TOM DRUHOM CLOVEKU MOHLI ODBAVIT!!!!
ak mate medzi sebou nejake problemi rieste si ich MIMO FORUM naprikad cez TS!!!!
kedysi to tu takto fungovalo ak niekto poziadal o radu/pomoc tak mu aj bolo poradene no dnes to uz bohuzial nefunguje a to je smutne.
ak by mi chcel nebodaj niekto oponovat nech si porovna starsie diskusie (2006 -2007) z dnesnym stavom, potom sa mozeme dalej bavit.....
Úbohé a sebecké je označovať niekoho púhe vyjadrenie názoru za úbohé a sebecké
pozri,netráp sa..
stále su ludia,ktorí vedia,že to myslíš dobre
a tí ludia su inteligentnejší a dokonca ovládaju pravopis
...takže... ťa podržím a netráp...
lenže k tomu ako to tu bolo prispievali ludia samotní..
a aj oni sami to ničia..
namiesto toho aby sa snažili držať sa, dramaticky odchádzaju alebo vyhlasuju,že to tu nie je ako rpedtým..
Prepáčte, ale Tomáš založil web a može vyjadriž uctu a sucit čomukolvek,pokial sa to neprie s morálkou.. takže?
Nič hrozne sa nestalo... Len proste sčernelo logo...
Mať vaše problémy... ako také sliepky.. sa budete hádať aj o to, čo vám može byť ukradnuté
Ja nepozeravam telku (resp. 2-3 krat za mesiac si zapnem HBO/HBO Comedy alebo Filmbox, normalne v telke som pozeraval naposledy asi len Prison Break a chvilu Jericho, ale inak cely rok nic). Po pravde cez vikend som bol u rodicov v Prievidzi, a asi po polroku som pozeral normalne spravy v telke, na co bezne nemam cas a chut, a zrazu tam bola zaplava emocii z toho co sa stalo, a prislo mi to tak luto, ze som pocitil potrebu, ze vyjadrim sustrast a spravim na 24 hodin cierne logo BIRDZ. To je cele nic viac nic menej + som tam pre tych, co nahodou nevedia co sa stalo, lebo keby nejdem do Prievidze k rodicom, tak ziadnu telku pravdepodobne nepozeram a v BA v izbe ani neviem kde mam slovenske stanice v televizore , proste som mal chut nejak vyjadrit sustrast, preco? Neviem. Poznal som tam niekoho? Asi nie, aspon zatial o tom neviem, proste mi to prislo luto, a vyjadril som sustrast.
Ak tam hladate biznis, bulvar, alebo nieco take, tak si kludne hladajte. Proste som mal pocit, ze je to vhodne. V kazdom pripade, jeden den mal BIRDZ cierne logo, zajtra bude mat normalne logo.
Ospravedlnujem sa, ak mal dakto pocit, ze BIRDZ opakuje po dakej JOJke, alebo neviem com...
Niekto mal potrebu vyjadrit sustrast a vyjadril, niekto iny to povazoval za zbytocne.
Oba nazory su spravne, lebo su to ich nazory. To je cele... Holyknight nie je horsim clovekom preto, ze nechcel vyjadrit sustrast cudzim ludom, len ma ine preferencie ohladom pocitov, to je cele. Ked to tak citil, tak to tak citil. Pre mna to boli cudzi ludi a citil som, ze chcem vyjadrit sustrast, pre Holyknighta a dalsich, to nebol dostatocny dovod, a je to ich plne pravo, lebo maju pravdu. Ludia zomieraju stale a niekde naraz aj viac. Kazdy by mal vyjadrit svoj nazor a to co citi, to je cele, a nesmieme sa hadat, lebo iny clovek ma iny nazor... Teda hadat sa mozme, ale nemali by sme sa vyhanat a nenavidiet. Je to forum. Niekto suhlasi niekto ma iny nazor. O tom je forum. A tak je to spravne.
Tomas je normalny uzivatel BIRDZu, len (tym ze zalozil BIRDZ) ho trochu usmernuje a stara sa on. Prosim, nerobte zo mna neviem akeho krala, ktory si moze robit co chce, lebo to nechcem...
Som jeden z vas, uzivatelov BIRDZu, ak ste si vsimli obcas napisem blog (ok malokedy, nie som blogger v pravom slova zmysle, nemam ani vela fotiek vo fotoalume, patrim v tom k tym skromnejsim, a rad diskutujem, rad si pozeram videoblogy (sakra Stephan, kedy bude nove video, uz mi chybas , rad si citam clanky a blogy a obcas nieco okomentujem (ale malokedy, lebo som lenivy na komentovanie ako 90% citatelov (nie na BIRDZ, ale vseobecne na internete)...
Takze, prosim, nechvalte/neospravedlnujte moje ciny, a neodovodnujte ich tym ze som zalozil BIRDZ... dakujem za pochopenie
A súhlasím, že to bolo od Tomáša pekné, že im prejavil súcit (teda ak mu to je naozaj tak veľmi ľúto), ale zároveň pokrytecké, že ho neprejavuje každému jednému, kto zomrie pri autonehode (ale to sa tu už povedalo, len k tomu nikto z vas "sucitnych ludi" nemal akosi co povedat).
A to fórum bolo založené pre tých, čo chceli vyjadriť pozostalým súcit. Ale taktiež bolo založené pre tých, ktorí majú na to iný názor a chceli ho tiež vyjadriť. Takze neviem, kde je vlastne problem.
A to že birdz neni to čo už predtým. Hádky a debilné fora, či blogy tu boli vždy, len tu asi väčšina, čo tu chodí teraz nechodila aj predtým.
O to tu práve ide. Ja som napísala slušne, že keby mám súcitiť s každým jedným človekom (keďže sa nechcem hrať na pokrytca) ktorý zomrel a v živote som ho nevidela, tak by som plakala do konca života.
A vačšina ma preto začne odsudzovať (ako napr. aj zakladateľ tejto diskusie, že nedokážem súcitiť a som neempatická). Takže tolerantnosti z jeho strany a jemu podobných by tiež nezaškodilo...
Aj u nas v depe su taki, na nete velki machri vsade boli vsetko videli kazdy dalsi je podla nich blbec. A ked prislo realne stretko tak radsej ani neprisli lebo sa bali, ze dostanu. Asi tolko k niektorym "tiezuzivatelom" ktori si myslia ze ked maju iny nazor (maju na to samozrejme plne pravo to im nikto neodopiera, ani nemoze) takze ten ich nazor je ten najspravnejsi a kazdy druhy kto ma iny nazor je iba kokotek. Div im nejdu upadnut papule od toho ja vykrikuju do celeho sveta ze su proti komunizmu, lebo komousi (davam cisto ako ziarivy priklad, spravania "tiezuzivatelov" ) nezniesli iny nazor ako bol ten ich, a tito kokutci robia presne to iste. Uz teraz som nasrany jak hovado
taky si za terc vzdy vyberu prave mna lebo mam iny nazor ako dav a vdaka @tomas ze sa ma zastal