V sobotu v správach na jojke bolo ze nejký chalani behali nahý po meste. Neviete aká je za to pokuta ale bo čo. potom tam bol ešte príspevok o naturizme aké to je normálne tak teraz neviem č a v prírode je ot povolené alebo nie
to bolo teraz v sobotu alebo v nedelu na jojke sak ak niekto najde na archíve tak dajte link ja mám iba3G tak videa mi moc nejdu
@6 ked ja sa obcas opalujem ale tak aby ma niklto nevidel pri vode a ak ma niekto najde tak či mam sporit alebo radsej kupit kofolu no bez plaviek to som este nikoho nevidel takto tak to je asi moc drahe ale davam stale pozor
Kamoš mi vravel že keď si členom klubu naturistov tak vraj nemožeš dostať pokutu, iba ťa môžu poslať preč poliši z toho miesta. Ale nie som si tým istý...
v Rusovciach je jedna pláž kde chodia nudisti a na duhý breh obyčajný plavkový a ešte im nikto nič nespravil a je to asi 5m od cesty kadial chodí celá blava na bicykloch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@5 ked som čistý takčo
Teda fakt
@6 ked ja sa obcas opalujem ale tak aby ma niklto nevidel pri vode a ak ma niekto najde tak či mam sporit alebo radsej kupit kofolu no bez plaviek to som este nikoho nevidel takto tak to je asi moc drahe ale davam stale pozor