Asi pred rokom mi kamoška zverila heslo na jej nick na azete....aby som jej kukla poštu tak som nemala námietky a spravila som tak. Viac ma to heslo nezaujímalo. Kamošili sme sa boli sme veeeľmy dobré kamošky až do jedného osudného dňa kedy sa na mňa nahn
no smutne no..aj ja som si zazila taky neaky koniec naj priatelstva a tiez sa nemienim za nic ospravedlnovat..ostali mi uz len nervy aj pri pomysleni na tu "kamosku"..
a tak si sa fakt rozpisala a ostatne nebudem komentovat ...ale ked ja s apohadam s kamoskou(pozname sa 13rokov)..tak o 5 minut uz vsetko ok...proste my bez seba nedokazeme
Aj ja som prečítala ale k veci.. no ja by som tiež nespravila prvý krok... ale s mojou naj. kamoškou by sa mi toto určite nemohlo stať. A ešte k tomu že by si tej spolužiačke nemohla vykričať do tváre, si myslím že nieje správne... čo si potom ty, keď ona je falošná?? Tiež nemusíš byť pretvárka... A že až keď odídete zo školy.. To by som ja nemohla... Keď sa niekto nespráva ako kamarátka tak jej to poviem čo mi na nej vadí a mam v riti... Aj keď som teraz v triede pohádaná s dosť babami je lepšie ako by som sa mala tváriť, že všetko je ok, a sme nerozlučné kamošky... Toď vše... a dúfam, že sa ti tá kamoška ospravedlní.. a dúfam, že nebereš ako prijeb. coment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale aj tak podla mna vas to po dlhom, dlhom case obe prejde.
Ale po case to uz nebudes brat az tak, sama to poznam. Ked mam na cosi fakt nervy, tak sa sama nespoznavam.
Ale neviem, nepoznam ta, je mozne ze sa budete nenavidiet este aj ako dochodkyne
Uz nas to pomaly prechadza.
A to sme boli ako bratia
No stale nemam odvahu sa k nemu nejak ozvat. Bojim sa, ze sa to vrati zasa k ignoracii.
a tak si sa fakt rozpisala a ostatne nebudem komentovat ...ale ked ja s apohadam s kamoskou(pozname sa 13rokov)..tak o 5 minut uz vsetko ok...proste my bez seba nedokazeme