Spravili ste alebo zažili niečo čo by ste najradšej vymazali zo svojho života???
noo tak ja som už nečo také zažila aj spravila..proste jeden z najhorších dnov mojho života..ja fakt neviem kde som mala vtedy rozum.. ...ale take nasledky ake boli sa mi ani vo sne nesnivali...
...spravila som nieco,co teraz dost lutujem.. nasledky trvaju uz niekolko mesiacov a este budu trvat dost dlho..nic prijemne...a neni to koli ziadnemu chalanovi alebo tak,
no ja robim hovadiny permanentne no a co uz zmenit to uz nejde zostava sa len zmierit s tym co sa stalo a v niektorych pripadoch som po dlhsom case zistila ze to az take hluposti neboli
stalo sa toho vela sú to aj hovadiny sú to veci čo zmenili môj život ale nevymazala by som fakt nič.. lebo ako sa hovorí všetko zlé je na niečo dobré a niektoré zlé veci mi dopomohli k tým dobrým
nikdy nelutuj čo bolo,ale čo nebolo a mohlo byť...v zásade súhlasím s názorom @10. je možné,že niektoré veci by som už neopakovala,ale vtedy som to zrejme urobila,lebo som to považovala za správne,takže nevidím dôvod niečo ľutovať...
hmm, ja som spravila zopár hlúpostí, ale nič také veľmi vážne, čo by sa so mnou ťahalo a v podstate som už na väčšinu zabudla, takže asi nemám čo meniť
hmm ja by som chcela zopár veci pozmeniť.. ale vymazať isto nie.. ale 1 vec by som chcela pozmeniť čo sa stala pred nedávnom.. bohužiaľ nedá sa.. jeho rozhodnutie..
film osudový dotyk tam to bolo skvele znázornené... on zmenil 5 minút svojej minulosti, a tým si zmenil celý svoj život v prítomnosti... zhodou okolností, tiež by som chcel zmeniť jednu obrovskú debilinu v svojej minulosti, a som si na 10000000% istý že by som bol úplne na inom mieste... úplne do bodky, iný človek, iná škola všetko... čo to je, neprezradím, ale bolo to dávno...
ja by som najradšej zmenila to, čo som mohla a vlastne aj chcela zmeniť a mala som na to príležitosť,ale nezmenila som to,lebo som nemala odvahu...toho bolo viac... koľko vecí som chcela spraviť a nespravila som...a teraz to ľutujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov