tak väčšinou závisí od nálady, dokážem sa aj kúpať 3x denne, ale niektoré týždne sa len sprchujem. prvoradá nálada, keď potrebujem relax tak si ho doprajem...najčastejšie keď je nejaký "športový deň"...
Keďže nemáme ešte v prevádzke sprchový kút, tak preto, aby som sa nemusela kúpať, si najprv umyjem vlasy, usuším, dám si ich do gumičky a idem do sprchy
nepamätám kedy som sa naposledy kúpal, a nespomeniem si aký je v tom rozdiel, okrem toho že jedno ma začne iritovať lebo čupím, a druhé ma začne iritovať lebo všade okolo mňa je teplo a mokro.
Pri kúpaní ma vždy rozbolí hlava. Teda pokiaľ sa kúpem dlhšie ako desať minút. Neviem, čím to je.. Okrem toho, pri kúpaní sa strašne míňa voda a zastávam názor, že pri kúpaní sa vlastne kúpeme vo vlastnej špine. A kvôli tomu sa potom dodatočne ešte osprchujem, čo je ešte viac minutej vody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale nevravim, ze by som sa radsej nekupala
Ale keďže mám veľký zadok a do vane sa nevtrepem tak sa radšej sprchujem
@8