Neznášam matiku,zajtra píšem písomku a ja neviem ani zaťať,aj keď sa snažím sa to naučiť nikdy neviem ako sa má čo vypočítať...Aj tak v živote budem max. potrebovať násobilku...čiže sa to všetko učím len pre toho,kto pôjde ďalej matiku študovať...
Sa velmi mylis v tom ze budes potrebovat len nasobilku. pjdes si kupovat napr parkty na zem musi vyuzit vzorec nemyslis? okladacky zasa vzorec vyuzit. musis vediet vela vzorcov. ja sa matematiku neucim. a ani nebudem. bud pohopim na hoidne a ak nie na hodine tak pochopim na pisomke. MATIKA SA NEUCI MATIKA SA CHAPE a ak nechapes tak sa nenaucis.
a vyhod si s hlavy ze pobudes potreobat iba nasobilku. samozrejme budes potrebovat iba tu ak skoncis za lopatu ako daky zametac aby si si vedel poratat na co minies
tak si potom jeden z tých šťastnejších,pretože tým chápaním si zrejme myslel to logické,s ktorým sa nenarodia všetci...niekomu stačí dávať pozor an hodine a doma si to ani pozrieť nemusí...a áno,máš pravdu,základné vzorce by mal každý ovládať,ale kurňa na čo mi budú všetky tie drbácke funkcie a logaritmy?!?!samozrejme,aby som si mohla nakresliť graf závislosti rastu a počtu baktérií od času...to radšej pôjdem zametať
Ttuner povedz to Lickovej a uvidis co ti na to ona povie bude sakumprask.
aj tak si myslim ze to je dolezite kazdy vzorec ma svoju podstatu a clovek nikdy nevie kde sa dostane na aku poziciu. bude ho bavit daka technicky zalezitost a tam je matika a fizika.
Vždy sa mi páči keď sa spýtame znudene učiteľky na čo nám daná vec bude.A ona veselo začne vymenuvávať samé fyzikálne javy a podobné veci...samé dobré rady do života ale už to beriem tak,že proste,treba cez to len prejsť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a vyhod si s hlavy ze pobudes potreobat iba nasobilku. samozrejme budes potrebovat iba tu ak skoncis za lopatu ako daky zametac aby si si vedel poratat na co minies
aj tak si myslim ze to je dolezite kazdy vzorec ma svoju podstatu a clovek nikdy nevie kde sa dostane na aku poziciu. bude ho bavit daka technicky zalezitost a tam je matika a fizika.
ale tie logaritmi ja nem rad toto fakt nie
Ináč dakujem za vysvetlenie z eko, aj tak tomu nechapem.. takze tak
To je uplne super.
Ale joj, poznáme.. xixi..
Prečo si to miro myslel? Ale už si dlho nic neucil treba zmenit.
Jasne ked nieco chcem tak si musim pockat
Zajtra prides?
Ci ako som to mala pochopit?
A za koho teda?
Nejdeme na TS?