A môže sa na učiteľky písať po fórach, že sú sprosté?
Samozrejme že ti to nemôže robiť, iróniu zakazuje nová vyhláška proti potlačovaniu kokotizmu z dielne SMER-SD. Pôvodne sa malo vrátiť k fackám a iným fyzickým trestom, ktoré kokotizmu ako takému dodávajú živiny prostredníctvom otrasov mozgov, ale obávali sa, že by niektoré tieto kárne opatrenia mohli byť vnímané ako rasistické... -.-
@patalis bol som sa na nu aj stazovat ze Nemá dovod neverit Pani ucitelke povedala riaditelka normalne neurobim dobre priklad tam zacne ze jaky som zly hluposti ja na nu pozeram ci jej jebe akoo .. ale proste učitelka už na 70 jej ide zviknuta na komunisticky system ...
@citrusoveovocie Vieš na komunistický systém sa vie vyhovárať každý kkt, ale toto mi vôbec nepríde také ako že je navyknutá na komunistický systém to si zjavne ešte takú učiteľku ani nezažil čo je naň navyknutá. To, že ti ironicky zatlieska ťa až tak ponižuje? Keby sa ten príklad naučíš nemala by dôvod na žiadnu formu kritiky a to ani nechcem vedieť ćo to bol za príklad a koľkokrát vám ho vysvetľova.
Nechápem čo čakáš. že učiteľka je proste nejaká subinka, ktorá ti bude ešte aj guľky pod lavicou oblizovať aby si sa náhodou na ňu nesťažoval? Zato ty si na ňu môžeš kydať kde chceš a koľko chceš, čo... Príde mi to ako ďalšiu blbfórum založené len na to že nejaké frustrované decko potrebuje aby mu pár ľudí pritakalo a on si mohol dať vo vlastnej hlave za pravdu, že jeho postoj je určite správny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a celkov keď sa ešte medzi sebou doberáme
Samozrejme že ti to nemôže robiť, iróniu zakazuje nová vyhláška proti potlačovaniu kokotizmu z dielne SMER-SD. Pôvodne sa malo vrátiť k fackám a iným fyzickým trestom, ktoré kokotizmu ako takému dodávajú živiny prostredníctvom otrasov mozgov, ale obávali sa, že by niektoré tieto kárne opatrenia mohli byť vnímané ako rasistické... -.-
Nechápem čo čakáš. že učiteľka je proste nejaká subinka, ktorá ti bude ešte aj guľky pod lavicou oblizovať aby si sa náhodou na ňu nesťažoval? Zato ty si na ňu môžeš kydať kde chceš a koľko chceš, čo... Príde mi to ako ďalšiu blbfórum založené len na to že nejaké frustrované decko potrebuje aby mu pár ľudí pritakalo a on si mohol dať vo vlastnej hlave za pravdu, že jeho postoj je určite správny...
My sa bežne strápňujeme s profesorom a máme sa radi.
Vie o sebe, že je trápny a priečny a je rád.
A ja nápodobne.
Alebo žeby to nebolo cielene?