Sprostí a už fakt neviem akí tí ľudia už len sú -_-
Šibnutí ľudia toto, na kerú riť teraz púšťajú ohňostroj, s prepáčením ak jeblí už naozaj. Môj pes chudák, ten každý rok sa bojí ohňostrojov a preto už od minulého roku sme sa rozhodli ho uspávať na Silvestra tabletkou. Ale aby som ho akože 19 dní do Silve
Cisto zo zvedavosti sa pytam. Nemam chut psa omamovat sedativami, ja svojho berem na chatu prec z mesta cez Silvestra.
Ale, co vlastne ludia davaju psom zeby spali pocas ohnostrojov? Xanax? ci co
Lebo ked sa pes boji a je na take citlivy, medovkovy cajik ho asi neukludni
inak aj mňa presne toto se*ie... už vyše týždna to je čo na konci ulice niekto každý deň púšťa ohňostroj.... a môj pes sa tiež boji ale len ked sme vonku... (a ono to trvá niekolko hodín ten ohnostroj vždy takže medzičasom niekedy isť s nou von musim)
@9 takto mi minule niekto hodil petardu vedľa psa, ja som dostala taký šedý zákal, že som ho trasúceho rýchlo odniesla domov, vzala nôž do vrecka a hodinu toho bastarda hľadala po sídlisku kým som sa prestala báť samej seba a ukľudnila sa...nenašla som ho, ale možno keby každý taký keket natrafil na psychopata jak som ja, už by si tie petardy kurva rozmyslel
@alohomora : )
ale už sa nezjavujem, jebem na to, nemám poslednú dobu náladu na naprávanie ľudí birdzu... možno ma to ale ešte chytí, tak buďte všetci v strehu! :-S
@11 ježiš, presne toto isté! tiež sa neviem ovládať a tiež by som reagovala úplne rovnako (aj keď, ja by som asi medzitým nestihla hodiť psa domov)
teda ako, ono to nie je vôbec vtipné...
@myschka Ani nie, ja permanentne zabúdam na svoj zvyk písať nezrozumiteľne pre iných, a tak sa ani nesnažím s tým niečo robiť @15 skôr rátal s tým, že @14 pochopia, ale mal za úlohu podčiarknuť "Pozrite sa na seba, pokrytci, aspoň pred Silvestrom sa vám to vráti!".
@11 to znie velmi husto, nechcel by som ist s tebou do konfilktu.. ja by som zabijal ludi, co si daju psa do panelaku, potom to tu ranom ci vecerom steka, sere kade tade, otravuje zivot zavyjanim a brechanim po celom sidlisku.... a este budu plakat, ze im niekto podstrkuje klobasky plne klincov, ked nevedia svojho psa naucit spravat, tak nech si ho kurva neberu do betonovej dzungle, ale nech si ho daju na dvor
..alebo nie, nezabi, sploď rovnako prijebané deti a keď budú v noci revať a niekto porozsypuje okolo tvojho baráku jed kery zožeru tak potom plač že si si nevedel decko vychovať....
@klaudiqaaa Aj ja ťa mám rád. (Prepáč, že sa nehádam, ale už ma nebaví čisto nadávať a keďže z tvojej reakcie neviem usúdiť, ktorú časť si nepochopila, nemám sa čoho chytiť.)
@23 vy tu plackate ze par dni v roku mozno iba 1-2, niekto pusta petardy a vasi psikovia trpia, ale to ze ludia tu musia znasat brechot, ktory sa ozyva po celom sidlisku, vsade je nasrane od psov, ze sa clovek boji deti pustit na detske ihrisko, ze im psickari otravuju zivot cely rok, tak to je v poriadku.
pes nema co robit v panelaku, pes potrebuje vybeh a nie aby bol pol dna zavrety doma, co caka na pana, ktory ho potom zoberie na hodinu von a obsrat pol sidliska
@thebad ak si si nevšimol, nikdy ti nepíšem kvôli tomu aby som s tebou rozvíjala debatu, keďže na to si príliš low, len som ti chcela pogratulovať :letim:
Jebu Vás tu petardy, zatiaľ čo režú ľuďom denno denne hrdlá v Arabií a ešte to natáčajú a dávajú na net ... ja len tak, čo ma dneska nasralo ale no ..môj pes nie je žiadny agresor, ale zrovna včera dáky fagan hodil petardu a Shelby po ňom vyletela a to som ju mal na vlno pustenú ..ešte že ma počúva lebo chalan by bol na rešeto
@klaudiqaaa Hej, nezaujímam ťa, nechceš so mnou rozvíjať debatu, v poslednej dobe na teba už ani nereagujem, ale tebe to stále nedá a musíš si rýpnuť. Ty si teda veselá kopa. Howgh. Čau. Maj sa. :letim: :letim: :letim:
@erjedna neviem prečo tieto veci vyťahuješ na mňa keď nemáš šajnu o tom v akých podmienkach žije môj pes, ale aby bolo tvoje srdiečko kľudné, ubezpečujem ťa, že na čivavu, (ktorej bohato stačí byt) má výbeh aj na dome a nikdy nie je doma pol dňa sám, takže choď poučovať takých, ktorých sa to týka, alebo používaj pádne argumenty a nie hentaké sračky, ď.
kde som vravel o tvojom psovi? nejako sa to dotklo, nato ze hovorim z vlastnej skusenosti, ako je to na nasom sidlisku asi som trafil klinec po hlavicke
....@erjedna alebo jeb na to...myslela som si, že sympatizanti klincov v jedle budú len v diskusii na novom čase, topkách, či iných sračkoidných portáloch, ale že to stretnem tu.... no z toho som fakt zhnusená... nikdy som ťa nepokladala za kokota aj keď si nebol veľmi príjemný, ale teraz si klesol fakt na totálneho úbožiaka...
na druhej strane sa mi tazko sympatizuje so psickarmi, ked v petrzalke je ich strasne vela a naozaj casto pocut hlasne a vyrusujuce brechoty...
raz ma nejaka mala civava kusla do topanky len tak lebo som velky (majitelka babka nejaka sa dost divila a dost ju tam zorvala). Mne sa nic nestalo, lebo to ma slabe zuby na kozu topanky. Anyway point is, ze som mu nic nespravil a siel len okolo a tym, ze vyzeram tak velko sa ma tak bal, ze ma uhryzol.
To je v pohode?
@35 od psa starej baby co si ho poriadila pravdepodobne kvoli tomu aby nebola sama a patricne ho rozmaznala - tj. pes nema ziadny respekt a vychovu sa take daco da cakat
A este som nevidela staru babu aby zbierala trus po psovi, a to ich tu je okolo mna pozehnane.
Ale nejdem babkam krivdit no, ono je tam dost uzky vztah spravanie majitela vs. spravanie psa.
Tiež ma to serie. Ale nejebu ohňostroje ale petardy už teraz. A potom nech ľudia pičuju čom brecha ten peso keď sa ľaká. Ja tiež pičujem keď jebu petardy lenže po Slovensky tak sú ľudia ticho ale keď si pes po svojom trošku pičuje ta všetci sú na nervy.
A na Silvestra ho neuspávam on sa furt dakde skryje a vyjde až na druhý deň.
Ani ja moc nemam rada ohnostroje, ale uz ked je priamo Silvester polnoc, tak vtedy sa mi to aj celkom paci. Inokedy nie.
A tiez sa mi tazko prejavujú sympatie ku psickarom, kedze mam zo sidliska tolko negativnych skusenosti.. Ale pravdepodobne, som len narazila na tych nespravnych, teraz nechcem odsudzovat vsetkych co chovaju havinkov.
Stale verim, že su aj taki, ktorych ked slusne poprosis, tak si psa zavolaju, resp.ked vidia ze na teba steka a mota sa ti pri nohach a tebe to nie je prijemne , tak si ho zavolaju tiez a nekukaju jak blbucki. A zbieraju exkrementy a ked ich na to upozornis, tak su aspon slusni a nezacnu ti nadavat. A ked ma niekto v bytovke rotvajlera a ten permanentne v noci steka a ty icj prides slusne poprosiť ci sa s tym nieco neda robiť, tak ty z toho vyjdes jak ten retard co si ma dat stuple do usi . Minule ked som behala rano, tak sa po mne rozbehol vlciak a tak som uz myslela ze skolabujem a ta panicka tam len stala a usmievala sa jak prihriata a ja som sa jej spytala, ci si ho nechce zavolat a ona ze 'to neni on, ale ona'. A to bolo vsetko. Ach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale, co vlastne ludia davaju psom zeby spali pocas ohnostrojov? Xanax? ci co
Lebo ked sa pes boji a je na take citlivy, medovkovy cajik ho asi neukludni
@9 takto mi minule niekto hodil petardu vedľa psa, ja som dostala taký šedý zákal, že som ho trasúceho rýchlo odniesla domov, vzala nôž do vrecka a hodinu toho bastarda hľadala po sídlisku kým som sa prestala báť samej seba a ukľudnila sa...nenašla som ho, ale možno keby každý taký keket natrafil na psychopata jak som ja, už by si tie petardy kurva rozmyslel
ale už sa nezjavujem, jebem na to, nemám poslednú dobu náladu na naprávanie ľudí birdzu... možno ma to ale ešte chytí, tak buďte všetci v strehu! :-S
teda ako, ono to nie je vôbec vtipné...
@21 o__________________________________O
a este budu plakat, ze im niekto podstrkuje klobasky plne klincov, ked nevedia svojho psa naucit spravat
prosím ťa zabi sa
pes nema co robit v panelaku, pes potrebuje vybeh a nie aby bol pol dna zavrety doma, co caka na pana, ktory ho potom zoberie na hodinu von a obsrat pol sidliska
...Zabudol som na niečo?
kde som vravel o tvojom psovi? nejako sa to dotklo, nato ze hovorim z vlastnej skusenosti, ako je to na nasom sidlisku asi som trafil klinec po hlavicke
na druhej strane sa mi tazko sympatizuje so psickarmi, ked v petrzalke je ich strasne vela a naozaj casto pocut hlasne a vyrusujuce brechoty...
raz ma nejaka mala civava kusla do topanky len tak lebo som velky (majitelka babka nejaka sa dost divila a dost ju tam zorvala). Mne sa nic nestalo, lebo to ma slabe zuby na kozu topanky. Anyway point is, ze som mu nic nespravil a siel len okolo a tym, ze vyzeram tak velko sa ma tak bal, ze ma uhryzol.
To je v pohode?
A este som nevidela staru babu aby zbierala trus po psovi, a to ich tu je okolo mna pozehnane.
Ale nejdem babkam krivdit no, ono je tam dost uzky vztah spravanie majitela vs. spravanie psa.
A na Silvestra ho neuspávam on sa furt dakde skryje a vyjde až na druhý deň.
A tiez sa mi tazko prejavujú sympatie ku psickarom, kedze mam zo sidliska tolko negativnych skusenosti.. Ale pravdepodobne, som len narazila na tych nespravnych, teraz nechcem odsudzovat vsetkych co chovaju havinkov.
Stale verim, že su aj taki, ktorych ked slusne poprosis, tak si psa zavolaju, resp.ked vidia ze na teba steka a mota sa ti pri nohach a tebe to nie je prijemne , tak si ho zavolaju tiez a nekukaju jak blbucki. A zbieraju exkrementy a ked ich na to upozornis, tak su aspon slusni a nezacnu ti nadavat. A ked ma niekto v bytovke rotvajlera a ten permanentne v noci steka a ty icj prides slusne poprosiť ci sa s tym nieco neda robiť, tak ty z toho vyjdes jak ten retard co si ma dat stuple do usi . Minule ked som behala rano, tak sa po mne rozbehol vlciak a tak som uz myslela ze skolabujem a ta panicka tam len stala a usmievala sa jak prihriata a ja som sa jej spytala, ci si ho nechce zavolat a ona ze 'to neni on, ale ona'. A to bolo vsetko. Ach.