asi sa prihlasim na spu nitra ale neviem ktory smer si vybrat...chcem sa venovat somelierstvu (to si spravim kurzy) ale chcem aj vediet vsetko o pestovani rastlin a zvlast hrozna...viete ktory sme si vybrat?
Na hipológiu, ak nemáš strednú veternárnu, ťa vezú veľmi veľmi ťažko... Študuje mi tam spolužiačka zo strednej (veterinárnej) a vraj je to ťažké, no ale predovšetkým je už druháčka, (či prváčka, to neviem) a s koňmi tma robia fakt minimálne...
A ak chceš vedieť pestovať hrozno, tak odporúčam strednú poľnohospodársku školu v NR (je mimochodom spojená z tou veterinárnou) Ale ak máš s koňmi už skúsenosti... tak to rozhodne skús!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A ak chceš vedieť pestovať hrozno, tak odporúčam strednú poľnohospodársku školu v NR (je mimochodom spojená z tou veterinárnou) Ale ak máš s koňmi už skúsenosti... tak to rozhodne skús!
a o víne sa nejak extra nič u nás neučí... jedine manažment rastlinnej výroby a to sú rastliny všeobecne pokiaľ viem
podam si tam prihlasku a uvidim, mojim primarnym cielom je sice armada alebo policia ale ak by ma nevzali tak aby som mal nieco v zalohe