ja to totiž robím úplne bežne, ak sa neviem rozhodnúť.. tí ľudia predsa vedia, aké jedlo máva najlepšie ohlasy, alebo je takou tou špecialitou podniku.. a som sa o tom bavila s kamarátom a ten hovoril, že mi úplne šibe, že by to nikdy neurobil..
Moc často do reštaurácií nechodím, ale ak idem a nemám tam ešte nejaké obľúbené jedlo, tak sa to občas opýtam... Ale bežne sa pýtam aj napr. barmana na diskotéke, aký chlast by mi odporučil
@antifunebracka@rainyday čašníkovi môže byť srdečne jedno, akú spravíte tržbu, on je platený za hodinu.. sama som robila čašníčku a bolo mi jedno, či si niekto dal fínsku vodku alebo rum za 50 centov..
osobne by som radšej odporučila fakt to najlepšie, kvôli tringeltu
Ja stále dopredu viem , ešte než prídem za stôl že čo chcem, ani jedálny lístok si prezerať nemusím, ja sa ho už len pýtam či to majú. A potom sa ho tak nenápadne spýtam čo by mi doporučil a nakoniec si ajtak objednám čo som chcela sama
Spravil by som to možno v nejakej drahšej, alebo špecializovanej reštaurácii, kde na čašníkovi vidím, že tuší, čo sú to vlastne za jedlá. Kebyže mu tak opíšem svoje chute, čo nechcem a tak, a on by mi vedel vybrať vhodné jedlo, tak je to fajn. Ale vo väčšine reštaurácii to nehrozí, takže by poradil buď to, čo chutí jemu, alebo to, čoho sa potrebujú zbaviť, alebo to, čo sa najviac predáva, v domnení, že to teda asi bude najlepšie.
Každopádne keď čítam @4 tak to by som nerobil už vôbec, neverím, že tí ľudia sa do toho nejako vyznajú.
mna sa pytali pravidelne :S (ach) sama sa pytam vtedy, ak sa neviem rozhodnut medzai dvoma jedlami ze ktore je podla nich chutovo lepsie ale tak nepytam sa stale, to musi byt velmi silna dilema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale skôr mám pár tipov a spýtam sa ho, čo z toho je lepšie alebo tak.
osobne by som radšej odporučila fakt to najlepšie, kvôli tringeltu
Spravil by som to možno v nejakej drahšej, alebo špecializovanej reštaurácii, kde na čašníkovi vidím, že tuší, čo sú to vlastne za jedlá. Kebyže mu tak opíšem svoje chute, čo nechcem a tak, a on by mi vedel vybrať vhodné jedlo, tak je to fajn. Ale vo väčšine reštaurácii to nehrozí, takže by poradil buď to, čo chutí jemu, alebo to, čoho sa potrebujú zbaviť, alebo to, čo sa najviac predáva, v domnení, že to teda asi bude najlepšie.
Každopádne keď čítam @4 tak to by som nerobil už vôbec, neverím, že tí ľudia sa do toho nejako vyznajú.
ale tuším, že sa mi pár krát stalo, keď som sa nevedela rozhodnúť vo víne a tak že čo by mi viac odporučil ..
Argumentoval mi to tak, že ich majú takmer všetci, čo pracujú v NAY. Má ich aj on a má ich už 1 a pol roka. Zatiaľ fungujú =D hehe