Squash je super,po chvile padas do kolien,milujem ten sport,i ked som ho nehral strasne daaavno,nemam s kym totizto hrat a priatelka nechce so mnou hrat,ktovie preco?
jéj skvoš, to som tak dlho nehrala, ako mne sa to páči strašne, len ja ked to hrám je to asi radosť pozerať na mňa. väčšinu času sa prerehlím pri najbližšej možnej príležitosti si pôjdem zabehať za loptičkou.
milujem squash ale momentalne moja partacka travi leto doma takze nemam s kym hravat . so segrou si nejak na kurte nerozumieme s kamoskou uz sme zvyknute na seba. ech este mesiac a mozeme opat zacat. juch!!! squash je narocna hra ak sa nerehoces cely cas ako sa sem tam podari a tennis ma nebavi radsej squash
Ahojte, nasiel som zaujimavu zlavu na zlavovych portaloch. Ja kupujem, ak viete niekto o niecom lacnejsiom, ci uz rakety alebo lopticky,dajte vediet, diks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.groff.sk/deal?id=8250...