tak, prázdniny sa nám končia, o chviľu začína škola. a mňa by celkom zauíjmalo, kto čo zažil cez tietio oné? vtipné, trápne, strašidelné... tak silno píšte
skoro nic az na to ze som v hoteli a dovolenke ukradla upratovacke hajzlovy zvonec a pricucla ho na vytah a dooost dlho mi trvalo kym som ho dala dole...takze ma SKORO videla ......
bratranec bol s kamaratmi na topfeste. vecer uz spali v stane, ked sa zrazu zobudil (myslim bratranca kto by nevedel a videl ako sa daky pripity, sfetovany typek snazi rozzipsovat ich stan (trvalo mu to chudakovi vraj cca 15-20 minut). ked sa mu to podarilo, tak si pekne krasne lahol medzi bratrancovych kamaratov a moj bratranec tam len sedel a smial sa, az kym sa nezobudil jeden z kamaratov a razne nepoziadal votrelca aby vypadol. ten sa s nechapavym vyrazom v tvari pobral prec. samozrejme musel zase absolvovat strastiplnu cestu cez zips inak dost trapas, ze to tu pisem, kedze sa to nestalo mne, ale co uz...
Tieto prazdniny boli jedny z najlepsich. Aj som si zarobil (ale nenarobil som sa) a aj som sa zabaval. Chaty, ozieracky atd. A najvacsi zazitok z prazdnin je ze som sa zhulil jak rit a myslel som ze umrem no proste leto jak sa patri.
Precestoval som polovicku Europy, pracoval, zabaval sa, spoznal som jednu milu prostitutku, odmietol moslimku, kupil som si farebne sosovky, zlozil skusky atd atd, ....kto by mal zaujem viac info v mojom blogu
Tak ja som bola toto leto na Masters of rock v Cesku a tam bola riadna sranda. Sme mali take stretko s cechmi, madarmi a anglicanmi. A samozrejme prva vec ktoru sme anglicanov po slovensky naucili bolo "buzeranstska zaba" . Tak to tam stale hukali. No a jeden z tych anglicanov pri chytani flase spadol priamo na nejaky cudzi stan (asi o 4 rano) a cely ho dolamal ..nastastie majitel nebol dnu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@3 tak ty si teda dobrá a keď si to uťž pricucáavala vo výťahu, prečo si to tam nenechala? mohla byť väčšia prdel
@6 ráta sa komplet všetk čím viac príspevkov, tým lepšejšie!
ta buzeranstska azba nema chybu