Caute,nedavno som tu pisal ze mi holka povedala ze ma uz nelubi a ze ja serem na vztahy a chcem si uzivat,dnes mi napisala sms ze sa chce somnou stretnut sama od seba,pristupil som na to pretoze som to chcel ujasnit ze preco vlastne konec a tak,ale nebolo
vies ako nazyvam dievcata, ktore si po rozchode hned niekoho najdu? kurvy hnusne a to ze chce zabudnut su len sracky...proste potrebovala novy kokot tot vse
vies co sa hovori. z kamaratsva moze vzniknut laska ale z laksy kamaratstvo nie.
ono nevravim ze nie som kamaratka s tymi s ktorymi som kedysi chodila, ale to v skutocnosti nebola laska len flirt ktory casom vyprchal. je tazke urobil z lasky nieco menej..
no ja ti neviem ja ostal s kazdou byvalou dobry kamarat..stretavam sa s nimi a funguje nam kamaratstvo v pohode..ale nechaaj to teraz tak nech sa to nejak ustali a uvidis co ti casom nato povie rozum.casom ak budes chciet tak jej napis,stretni sa snou a uvidis ci je nieco stale medzi vami alebo ci to len na teba nehra..
6:vies ja som taky clovek co sa dokaze zalubit az moc a potom to takto dopada,chce to asi naozaj ten cas,len neviem ci to vydrzim lebo uz teraz mi chyba
podla mna uy nema zmysel davat sa dokopy, musis byt silny a raz z acas s a snou stretnut ako kamarat a zvyknut si, ono to pojde, uvidis, aj ked je to hrozne tazke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ono nevravim ze nie som kamaratka s tymi s ktorymi som kedysi chodila, ale to v skutocnosti nebola laska len flirt ktory casom vyprchal. je tazke urobil z lasky nieco menej..