hmm, nám raz vo vchode ukradli vypínač na svetlo a som sa vracal večer domov a idem zažnúť a zrazu bzzzzzzzzz ešte som tam stál asi 5 minut a nechápal som čo sa stalo
raz v skole cez hodinu sme sa z kamaratom stavili ze kto strci spendlik do zastrcky a ja som to urobila.. som zwreskla na celu triedu.. som 2dni nespala potom tolko som mala energie..=D
a este raz, teda viac krat u tety.. oni maju taky plot a cez to vedie el. prud... ja som sa toho nechtiac par krat chytila..=D aj telewizor sem tam poelektrizuje=D
@10 hej a potom sa bojis chytat eskalatorov aa pamatas ked domcu skopal ten elektricky plot v sekunde..ked sa siltovkou dotkla toho plota??tam pri tych konoch na koncorocnom vylete aa neviem nepamatam sinieco take specialne..
kabel čo je v stene čo vedie do zasuvky...nešťastnou nahodou som ho prevrtal tak vtedy...a ešte ked som strčil prst do objimky na žiarovku...potreboval som zistiť či je tam šťava a nemal som skušačku..
ked som bola mala, hrala som sa na elektrikarku a vymyslala som si fiktivnych ludi ktorym som opravovala el.zasuvky a raz ma zavolali do skolky, tak som zobrala svoje naradie (antena od radia) a isla som opravovat realisticku zastrcku a tak ma zatriaslo az rosalinda v TV zablikala
dodnes mam na ruke jazvicku a pri kazdom pohlade na nu ma potrasie D
Sieťová napätie len raz - nešťastnou náhodou - vtedy som bol ešte lama ale našťastie sa nič vážne nestalo.
A nedávno 22kV z VN trafa - ale keďže je na výstupe jen malý prúd tak mi to zmrvilo len ruku - mal som v nej kŕč asi ešte dve hodiny
A potom ešte kondík 1F na 25V - tak to bolo len také uštipnutie
neviete jake napatie ma asi elektricky pisaci stroj??bo minule mi dr.ol na zem, odtrhol sa kabel a debilko/ja ho najprv pichol do zastrcky a potom isiel sibrinkovat a pichat dratik do stroja...Mala som na dlani taky vypaleny fliacik a trochu energie do tela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale je to sranda... skuste to.
dodnes mam na ruke jazvicku a pri kazdom pohlade na nu ma potrasie D
A nedávno 22kV z VN trafa - ale keďže je na výstupe jen malý prúd tak mi to zmrvilo len ruku - mal som v nej kŕč asi ešte dve hodiny
A potom ešte kondík 1F na 25V - tak to bolo len také uštipnutie