Veľmi ma trápi,ako taký priemerný človek s priemerným životom dokáže žiť v dnešnej dobe....Aj ja sama som skúšala rôzne postoje od tzv. mámpičizmu až po únavný optimizmus...Čo myslíte,aký pohľad na svet má mať človek dnes, ak sa chce mať dobre a bez zbyto
keď sa chceš stále usmievať (čo nie je podľa mňa až také super), tak si nasaď ružové okuliarky a život bude uužasnýýý, ale ak chceš vidieť všetko tak ako to je, tak bez sĺz a smútku a plaču sa to nedá, takže zlata stredna cesta, ktorá však neznamená, že budeš brutálne šťastná... PS: reagujte aj na moju diskusiu s názvom prečo kanár? prečo sa v tenise, hovorí dostal kanára?? v angličtine tomu hovoria podla takej žemle, ale prečo tomu my hovoríme kanár? dik
to je na každom individuálne... Doba je nahovno, ale vkuse sa nad tým rozčulovať nám nepomôže, hlavne keď ľudia deň čo deň debilnejú... Ja som si napr. uvedomil že radšej chcem žiť skromnejšie ako zarábať ťažké prachy a hovno z toho...sám vidím čo to robí s ľuďmi a hlavne rodinným životom...
Mampičizmus nepomože si myslím.. pokiaľ sa vás niečo týka je sprostosť tváriť sa že mám všetko v..... a nahovárať si opak, optimizmus nasilu tak to nejde dokopy...
Ja som realista, občas šťastný občas nasraný ale žijem
ja som optimista.. prirodzeny.. xD a som spokojná.. ako aj ked sa niečo nedarí. v škole.. v súkromí.. tak už to fakt že berem športovo.. podla možnosti..
Neviem. Ked ja stale len akoby hladam stastie, hladam tu spravnu cestu. Ale myslim si, ze clovek musi prestat hladat stastie aj ked ho este stale nenasiel a az vtedy jeho zivot nadobudne zmysel. Inak je to len zbytocne cakanie na Godota. A myslim si, ze clovek to dokaze len ak sa bude tesit z tych najjednoduchsich veci a zacne si ch viac vazit.
V prvom rade som egoista, az potom vsetko ostatne. Zalezi od toho, co si predstavujes pod pojmom "mat sa dobre". Ja osobne sa viem mat dobre len ked myslim sam na seba a vo vsetkom som najskor ja, az potom niekto iny. Optimizmus, pesimizmus ani mampicizmus by mi moc nepomohli.
Človek je nútený zotrvať v súčasnom systéme už len pre vlastné blaho. Ja som sa vždy snažil nebyť len jeden zo 6 miliárd, robiť veci inak, zažiť viac slobody & so... Bohužiaľ, možností je málo a stále ich ubúda. Aj tak si myslím, že to celé pôjde ku dnu a to v globálnom merítku. Potom sa snáď siahne po niečom rovnoprávnejšiom....
najlepsie je byt optimisticky realista alebo realisticky optimista pocit, ze bude dobre ta zenie dopredu, ale zase nesi zaslepeny tak, aby si nevidel co sa okolo teba vlastne deje.. cize tak
to je tak ... optimista sa uci po anglicky, pesimista po rusky a realista doma cisti zbrane ... chcelo by to odpratat svoju telesnu schranku niekde prec od ludi kde bude najvacsi problem ci to co lovim zozeriem ja alebo ono mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mampičizmus nepomože si myslím.. pokiaľ sa vás niečo týka je sprostosť tváriť sa že mám všetko v..... a nahovárať si opak, optimizmus nasilu tak to nejde dokopy...
Ja som realista, občas šťastný občas nasraný ale žijem
Omg, kam to spejem?
ale inak celkom fajn nazory....len nechapem tych optimistov.... to asi nikdy nepochopim.....