dnes som vela premyslala.chcete byt stastny?robte nieco preto!ludia su nestastny pretoze sa pozeraju na svoje problemy,mozno by pomohlo sadnut si a porozmyslat co mi zivot vsetko dal.pozor nie co mi vzal!co mi dal za co by som chcel/a podakovat napr za pr
Som najšťastnejší človek na svete! Teda, cítim sa tak. Som neskutočne šťastná.. Lebo viem že sa mám úplne super a veľa ľudí mi môže len závidieť!
Proste mám všetko, nič mi nechýba. Super rodičov, kamarátov, úúúžasného frajera a fajn robotu, no proste mám všetko
Ale takisto by som si mohla nájsť kopu vecí, aby som bola nešťastná. To vie predsa každý. Mohla by som byť nešťastná z toho, že nemám lepšiu robotu, viac kamarátov, alebo ja neviem chlapca čo býva tam kde ja, či mega bohatých rodičov.
Ale vážim si to, čo mám a o tom to je. Že aj keď to znie ako klišé, som za to vďačná a práve preto som tak úúžasne šťastná
prvá vec ktorú spravím ráno ked sa zobudím je že podakujem za všetko čo mám, za to, že som sa vôbec prebudila, pretože každé nové ráno, každý nový deň je dar..
ludia =DD ak sa vam to zda trapne preco to komentujete nechapem omg a dakujem tej druhej polke ktora je na mojej strane.prosto je to len moj nazor a vcera som to tu chcela napisat.ak ma odsudzujete za to ze mam 16 nemali by ste.clovek by nemal posudzovat takto cloveka lebo nevie co si zazil a ak vam poviem ze moj pribeh je smutny plny trapenia a bolesti ci preplakanych noci,kto mi uveri?newiem asi len malokto a preco?lebo mam len 16?to je blbost
ja budem štastná (úplne) ked odídem z michaloviec a nikdy v živote už neuvydím mojich terajších spolužiakov...
@d170 úplne s tebou súhlasím aj ja mám teraz také obdobie že mi vôbec nestačí si pomysliet kolko vecí som skvelích zažila ale viem že raz príde aj to dobre obdobie.
@h8u aj s tebou súhlasím hoci sa nemám tak dobre ale niektorí sa majú ešte horšie ako ja a ako ty hovoríš tiež by som mohla nadávat prečo niesom jedinášik a mat rodičov iba pre seba a super spolužiakov ale neni to tak ale celkom to ujde oproti tým ktorých rodičia bijú atd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Niekedy človeka neskutočne poteší aj to, že v telke dávajú jeho obľúbený film, že si kúpi obľúbenú sladkosť, lebo má dobrú nákladu.
A v tej dobrej nálade si aj váži to, čo má.
Ale ak je niekto smutný alebo ma dokonca depresiu, tak si môže aj stokrát povedať čo všetko má, nepomôže mu to a nepoteší ho nič, ani veľká výhra.
spamätaj sa
a nehorázne ma iritovali tie !!!!!!!
dofrasa!!!!!!!
@0 dzifče, bez pozerania na problémy nenájdeš riešenia, pamätaj.
Stastie je
ked lihas vecer do postele s pocitom unavy
lepsie je
ked lihas s pocitom prijemnej unavy
lebo vies
ze spravila si to co chces
lebo si dbala
na to aby si spravila to co si mala
tvoje sny budu jasne , nie hmliste
lebo tvoje svedomie je ciste
nemusis byt optimista
nemusis byt realista
nemusis byt pesimista
nemusis byt blazon zarity
jedine co staci je
ze den nebol zabity
Som najšťastnejší človek na svete! Teda, cítim sa tak. Som neskutočne šťastná.. Lebo viem že sa mám úplne super a veľa ľudí mi môže len závidieť!
Proste mám všetko, nič mi nechýba. Super rodičov, kamarátov, úúúžasného frajera a fajn robotu, no proste mám všetko
Ale takisto by som si mohla nájsť kopu vecí, aby som bola nešťastná. To vie predsa každý. Mohla by som byť nešťastná z toho, že nemám lepšiu robotu, viac kamarátov, alebo ja neviem chlapca čo býva tam kde ja, či mega bohatých rodičov.
Ale vážim si to, čo mám a o tom to je. Že aj keď to znie ako klišé, som za to vďačná a práve preto som tak úúžasne šťastná
ale len tak sa zobudiť a jebem na šetko idem byť štastný to je konina
@d170 úplne s tebou súhlasím aj ja mám teraz také obdobie že mi vôbec nestačí si pomysliet kolko vecí som skvelích zažila ale viem že raz príde aj to dobre obdobie.
@h8u aj s tebou súhlasím hoci sa nemám tak dobre ale niektorí sa majú ešte horšie ako ja a ako ty hovoríš tiež by som mohla nadávat prečo niesom jedinášik a mat rodičov iba pre seba a super spolužiakov ale neni to tak ale celkom to ujde oproti tým ktorých rodičia bijú atd.