Baby, máte s tým niektorá skúsenosti? Ako to funguje? Ja mám čierne vlasy, keby že chcem stiahnuť farbu, akú by som si musela dať? Nejaká rada?Nechcem info z netu, lebo kaderničky môžu zveličovať, chcem radu podľa skúsenosti.. Takže za odpovede typu nájdi
@nikaa789 hej a 3 roky kým jej dorastú bude vyzerať otrasne
treba kúpiť peroxid a dávať pozor na to, ako dlho ho máš na hlave, neviem na akú farbu to chceš stiahnúť... radšej si daj raz na kratšiu dobu a o pár týždňov zase, ako keby si si mala nechať raz dlho... ja som len trošku zosvetľovala z hnedej, čiže mne stačila farba na vlasy s peroxidom, no aj tak ma to dalo skoro do blond...ale mne bolo jedno, či stiahnem na svetlohnedú alebo na blond, lebo ja som si chcela dať farbu ktorá nechytí na tmavohnedú akú som mala
hm, ja som tiež prešla z tmavších na svetlé pomocou peroxidu, síce som dva týždne mala vlasy ako metlu ale potom sa to zlepšilo, len si musím furt podstrihnúť končeky, lebo sa rýchlejšie lámu a sú suchšie a + brala som vitamíny na podporu ich rastu a aby sa zosilnili
3 roky sa daju farbit aj samponom co je tmavsi a postupne to zosvetlovat a nebude vyzerat otrasne mne sa cierna farba zmyje aj do mesiaca su take... hovorim to preto lebo s peroxidom mam otrasne skusenosti
ja som si raz v zivote nakydala peroxid na čierne vlasy a dopadlo to katastrofálne ...každý prameň iný odtieň oranžovej, žltej, bielej...nerob to sama , priplatíš si síce u kaderníčky ale nebudeš aspoň vyzerať jak lúče slnka
peroxid na tmavo-cervene (vyzerali temer ako cierne) vlasy bola sranda, niekde boli vlasy biele a niekde oranzove ale mohlo mi to byt jedno, pretoze som potom zafarbila na cerveno a bola to pekna farba. vlasy sa boli ako slama, ale ked som si na ne davala olejcek, tak boli prijemne hebke. ak sa o ne budes potom prikladne starat, tak budu krasne zdrave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nemam lebo sa o ne staram
treba kúpiť peroxid a dávať pozor na to, ako dlho ho máš na hlave, neviem na akú farbu to chceš stiahnúť... radšej si daj raz na kratšiu dobu a o pár týždňov zase, ako keby si si mala nechať raz dlho... ja som len trošku zosvetľovala z hnedej, čiže mne stačila farba na vlasy s peroxidom, no aj tak ma to dalo skoro do blond...ale mne bolo jedno, či stiahnem na svetlohnedú alebo na blond, lebo ja som si chcela dať farbu ktorá nechytí na tmavohnedú akú som mala