Napíšte, častom som počul o tom, že ľudia mali blbý pocit, keď im niekto z rodiny zomieral a neboli pri tom. Mne sa nič také nestalo, tak dajte nejaké tipy.
nebol z rodiny ale mala som ho veľmi rada. Nevedela som že sa mu niečo stalo ale vtedy som mala depresie a keď som sa dozvedela (dosť necitlivým spôsobom) že dostal mozgovú príhodu a už sa pravdepodobne nikdy z toho nedostane tak sa mi až po jeho smrť snívali sny o jeho smrti a keď zomrel tak prestali ale vtedy keď zomieral tak som mala sen kde mi on hovoril že to nemám vzdávať aj keď tu on už nebude.
Som rada že som to niekde napísala lebo človeku sa vždy odľahne keď niekde ukáže to čo si myslel že je čudné...
V prešovskej nemocnici povedali mamičke mojho bratranca (4 roky) hneď po narodení,že chlapček ma infekciu,moja mamina tomu neverila lebo jeden chlapček nám na tú akože "infekciu" už zomrel tak si vyžiadala,aby chlapčeka previezli do KE.Samozrejme primárka ho nechcela pustiť krava jedna vraj je všetko v pohode tak na vlastnu zodpovednosť ho vzali,v Ke prišli na to,že to žiadna infekcia nebola,ale veľmi vážna choroba s cukrom a že keby prišli o 10 minút neskor chlapček tu dnes nieje.Samozrejme nasledovali dlhé mesiace na Kramároch,ale on je dnes zdravý a robí nám všetkým ohromnú radosť Toto považujeme všetci za največší zázrak v našej rodine
Som myslel, že svoje vlastne zážitky budete písať...tak aj ja pridám jeden, ktorý mi dedko rozprával. Dedko chodil na vš býval na internáte a keď bol na jednej z prednášok, postavil sa a kamarátovi povedal, starček mi umrel, postavil sa a odišiel domov. No a keď prišiel, samozrejme všetci plakali, že skutočne umrel. Bolo to v roku cca 1950, keď mal 20 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Som rada že som to niekde napísala lebo človeku sa vždy odľahne keď niekde ukáže to čo si myslel že je čudné...
pravdepodobnosť existencie každého človeka vo vesmíre je nesmierne blízko nulovej pravdepodobnosti.
a inak myslím, že podobný fenomén ako ten, ktorý spomínaš, je možný.
a nasledne som sa dozvedel ze ta osoba mala sen podobneho zanru na ktorí som myslel...