Chýba mi tam možnosť, že nechcela by som aj ked by som mala na to postavu, ovladala cudzi jazyk a mala dolezite kontakty pretože vôbec sa mi také veci nepáčia a nie sú pre mňa zaujímavé a radšej by som robila prácu pri ktorej ide o moje schopnosti a to čo mám v mozgu
od malicka to bol moj sen...potom s tym prisli nejake skusenosti..napr.som fotila pre jeden casak...a tak...ale v poslednej dobe to nejak zamrzlo...neviem preco..ale kym by som podpisala zmluvu s dakou agenturou dva krat by som si to rozmyslela..
ked som bola mladšia,asi taká 15ročná,chcela som nou byť,aj som na to mala predpoklady,ale v súčastnosti som vela vecí pochopila,viem o čo zhruba ide takýmto agentúram(inšpirovala ma Coelhova kniha Víťaz je sám)a všeobecne lutujem tie baby,ktoré do toho spadli,pretože nemajú ani tušáka ako dopadnú,aj ked sa to zo začiatku javí ako rozprávka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale ani keby som na to vyzerala, nechcela by som (blee)
@23 jj
mna lakalo viac agentur a nezlakalo...lebo viem, aky je ten svet spinavy....
radsej sa budem fotit len tak zo srandy, ako robit fotomodelku, kedze na modelku nemam vysku
aj tak ma zaujima ovela viac veci, ako len krasa...
nerada sa predvádzam v oblečeni, ani v plávkach, a neznášam kožusiny a ružové oblečenie that´s all