kokos to je dobre ze zachytil ma vlak... sak keby niekoho zachyti vlak tak tu uz neni nie ? no mne sa nic take nestalo... uz vela krat na SKORO zrazil vlak, alebo skoro zrazilo auto.... a lodka sa so mnou prevrhla... ale to som bola vo franzuzsku na kurze katamatanu (jazdenie na takych mini plachetniciach) ale tam nas ten instruktor prevratil naschval aby sme sa naucili postavit
Mala som polamane obe kosti na predlakti,privrety prst 2x do dveri,zlomene zapastie-ked som takmer vypadla z balkona,vyvrtnuty clenok, vyklbene jablcko praveho kolena,priblizne 24 x,potom absolvovala 3 operacie,z toho jedna bola vyberanie sruby a potom vyklbene jablcko laveho kolena 2 x
S týchto možností sa stali dve Zrazilo ma auto(odreniny, obrazené koleno) a spadol som zo stromu (ale to sa mi nič nestalo).... no okrem týchto som v plnej rýchlosti na sánkach vletel do stromu (ruka zlomená), potom môj pokus o salto na bicykli skončilo tiež zlomenou rukou a odreninami.... toto sú asi tie najvážnejšie nehody.... ale zatiaľ som všetko prežil
spadla som zo stromu rovno pod autobus...Skakala som z mostika a netrafila som bazen, skocila som vedla ...potom som na bicykli zrazila jednoho chalana...otec mi presiel autom cez nohu...a este kopa inych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vysoká sadra na celú ruku na 6 týždnov.....