na šťastie ešte nie okrem toho ked som sa chcela predviesť segre a kamoške a ja na kopci že aha čo viem! a kedže som si nevšimla že stojím dole kopcom tak ako som vyskočila tak som pekne spadla na zadok
pozabíjal by som tých kokotov, čo večer korčulujú po cestách, žiadne odrazky, svetlo, to poliši nekontrolujú..............za jebnuté sproste decko sa pomali človek dostane do basy ........filip
ajasom spadla na namesti ked som ale volaala a sami koliesko zadrbalo do takej medzery sprostej ale nicsami nestalo len uzmam strach ist po tom namesti na korculiach..:/
Hrali sme na lade hokej a ja som dostal pukom rovno do cela... Taku bolest som este nezazil, padol som na lad chvilu som to predychaval, dal som si sneh na celo a hral som dalej... No tiekla mi trocha krv, a hrcu som mal riadnu.....
tento rok som padla dvakrát (chodím korčulovať takmer denne) - v máji som si roz*ebala kolená neskutočne, no a predvčerom som zruinovala plôtik pred jedným domom oba razy kvôli hrboľom a štrku na ceste
ja som schadzala dolu z chodnika po trakej šikmej plošine a šmykla som sa a šmykala som sa až dole po zadku ...dobre mi bolo take dve odreniny na každej polke sediet som nevedela este tyzden po tom
akurat ked som korculoval smerom k autobusovej stanici tak na ceste bola diera akoze slovenske cesty a som tak padol ze som mal oskretu bradu,peru a natrhnute gate na kolene...
Pri ruteni sa dolu kopco ma prekvapilo zistenie ze neviem brzdit, a kebyze brzdim tak ze jednu korculu dam do 90°uhla ku druhej tak ma pri tej otocke vystreli na cyklistov..tak som sa hodila na travu. Celkovo ja tak korcule nemusim na sikmych povrchoch
šla som po takej fakt hroznej ceste...vlastne sa to ani nedá považovať za cestu nechutný, kameňový, hrbolatý chodník...pokiaľ bol rovný zvládala som, ale keď sa začal zvažovať dole nevedela som zabrzdiť, potkla som sa a padla rovno na riť a vyrazila si dych 5 minút som si tam posedela a bolo dobre
Pred Veľkou Nocou mamina zametala pred domom a nechala otvorenú bránu. Ja som sa vtedy korčuľovala. Keďže bola otvorená brána, ušiel nám pes. S bratmi sme sa za ním rozbehli, ale ja som pri ňom bola prvá. Chytila som ho, a ako sa mi dalo, tak som ho ťahala domov. Keďže som bola na korčuliach, nebolo to ľahké. zo začiatku to šlo, ale potom sa môj pes rozbehol. Bolo to síce smerom k nám domov, ale mimo cesty. Ako sa rozbehol, a začal kľučkovať po ceste, stratila som rovnováhu a spadla som v plnej rýchlosti na kolená.
vždy, proste vždy aj na rovnej ceste spadnem na zadok! vždy len raz za celu ,,sezonu" ale spadnem - a to ho nemam velky presne ako pri bicyklovani, spadnem aj s bicyklom jak trenky len raz a potom uz nic
Šla som dole kopcom po úzkej uličke a vpálila som rovno do protiľahlej steny(tá blbá s kamienkami) samozrejme ma to odrazilo a ja som ležala v šoku na zemi asi pol minúty. Rozbila som si bradu.
som bola rozbehnutá a ženská s kočíkom si zrazu rozmyslela že ide na druhú stranu cesty tak kočík otočila a tým zabrala celý chodník no a som nechcela vpáliť do nej a radšej som sa zdrbala na zem to bol asi najbolestivejší pád pred pár rokmi
asi niee, len raz som isla po chodnku a vedľa bola velká burina a zrazu som v nej lezala hehe a kamoška ze kde som : ... ale inak kamoška išla a zrazila sa s bicyklom hehe hrozne nieco
ale kebyže dáte bicykel , tak na ňom som sa skotulala do jarku, pretože som isla s kamoskou bez ruk a drzali sme sa a ona spadla na prostred cesty, a za nami isli chalani hehe :
@seth7 ja som išla na kolieskových a nevedela som brzdiť tak som sa chytila o auto a ono začalo pípať tak som si rýchlo sadla na zem,vyzula korčule a v ponožkách behala do kopca domou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no ale som sa nasral ako hovado teraz.........
ale raz som spadla tak, že som si zlomila brzdu...
nuz stava sa...
ale kebyže dáte bicykel , tak na ňom som sa skotulala do jarku, pretože som isla s kamoskou bez ruk a drzali sme sa a ona spadla na prostred cesty, a za nami isli chalani hehe :