Dosť ma znervózňuje to že som stále hladný. A to aj napriek tomu že som zjedol 3 rezne, asi 1 kg majonézového šalátu, o cca 1,5 hod som cítil zase hlad a znova som zjedol asi 2.5 rezňa a asi 1kg šalátu. Od vtedy ubehla asi 1 hod a ja
@horsiq Peter? práve so msa navečerala. normálne tanier masa a šalátu. O 5 minut, prisambohu o 5 minut, so mhladna.
Ale na tebe sa to aspon nepodpise. mas proste rychly metabolizmus, si chlap a si vo vyvoji. To je uplne normalne I ked aj mne ot trochu sposobuje rozne mindraky ale nuž čo
@stenatko ale tak dlho ? Keď ma chytí slina tak sa najem do sýta a aj viac dakedy a je to Ale toto je moc
@ssnehulienka ale tak vieš ako ja jem keď jem tak sa proste nažerem veď si spomeň vtedy tú kašu kebab a neviem čo... tak asi také porcie na roztrhnutie to boli...
@hoperpohroma tak jem veľa aj obyčajne ale toto je už moc... nestraš prosím
@acvd43xa7w kokos mám bachor jak keby som dvojičky čakal Hmmm ale je tam možná súvislosť že som sa nakazil nakoľko sa posledné dni náhodou zdržujem výlučne medzi ženskými ktoré majú svoje dni.. Niečo na tom asi bude
Inak dávam si do nového roka predsavzatie naučiť sa napísať tvoj nick spamäti
@fxx inak sakra vy čo robíte ? Veď mám 16 škola ma zabíja, ľudia okolo mňa ma zabíjajú, nemôžem jesť všetko piť môžem len minerálky a vodu a sakra mám 73kg ! Chlapi, pojdeme žrať a cvičiť.
@horsiq stavim sa ze az pojdem domov,zacnem normalne jest,priberiem na svojich 66kil a tam sa to zastavi. proste mam 66kil mam uz vela rokov,obcas + - kilo,inak sa to nemeni. akonahle normalne nejem tak schudnem.
@fxx mne sa zase zdá ako keby si moje telo robilo veľké zásoby a keď fungujem normálne, čiže stále niečo robím, stále v strese, tak sa to proste mizne ale zrazu ako sa zastavím tak len priberám a priberám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
mozno skus zjest toho naraz menej a bude skoro jedno ako casto jes
Ale na tebe sa to aspon nepodpise. mas proste rychly metabolizmus, si chlap a si vo vyvoji. To je uplne normalne I ked aj mne ot trochu sposobuje rozne mindraky ale nuž čo
(alebo mas pasomnicu)
ale nie..ja mam take obdobie. pred mojimi dnami.
Make it good..
Žer het...
@stenatko ale tak dlho ? Keď ma chytí slina tak sa najem do sýta a aj viac dakedy a je to Ale toto je moc
@ssnehulienka ale tak vieš ako ja jem keď jem tak sa proste nažerem veď si spomeň vtedy tú kašu kebab a neviem čo... tak asi také porcie na roztrhnutie to boli...
@hoperpohroma tak jem veľa aj obyčajne ale toto je už moc... nestraš prosím
@luc.ka ani ty !
@acvd43xa7w kokos mám bachor jak keby som dvojičky čakal Hmmm ale je tam možná súvislosť že som sa nakazil nakoľko sa posledné dni náhodou zdržujem výlučne medzi ženskými ktoré majú svoje dni.. Niečo na tom asi bude
Inak dávam si do nového roka predsavzatie naučiť sa napísať tvoj nick spamäti
@weeman
@fxx inak sakra vy čo robíte ? Veď mám 16 škola ma zabíja, ľudia okolo mňa ma zabíjajú, nemôžem jesť všetko piť môžem len minerálky a vodu a sakra mám 73kg ! Chlapi, pojdeme žrať a cvičiť.
@thiness Šak sem tam aj to ale čt !
@now dobrú chuť
@nataly005 tak to aj ja ale problém je v tom že ja som fakt hladný a fakt sa nenudím