ahojte ked cliknem na moj pocitac tak sa my zobrazí hlásenie ze windows našiel nieaky vírus a ze ho mam vymazať a odporucuje my nieaky program na dostranenie ale problem je vtom ze ja mam antivir panda 2008 a spybot daval som scan a nic my nanaslo aj cez
k teme: ked kliknes na tento pocitac tak vista nevyhadzuje ziadne hlasenia ze mas zavirovany pocitac (teda osobne som sa s tym este nestretol). podla mna to je nejaky bordel v tvojom PC, ktory sa tvari ako antivirus, alebo nejaka sluzba ktora stiahne "antivirus" a v skutocnosti stiahne virus.
na XP som sa s tym stretol vela krat. na takyto bordel mi pomohol program smitfraudfix.
panda sot spomaluje PC. ja mam nortona ale nie som s nim 3krat spokojny, vlastne zo ziadnym som doteraz nebol spokojny.
mas neustale problemy. kde to chodis na ake stranky pre boha? obnova systemu ... a nahodit licencovany antivirus takze si ho zakup. nerob hluposti za PC.
a to co ti ukazuje robilo aj mne ja som si to vsetko na novo preinstalvoal a zacal som si na to davat vacsi pozor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
NOD!!!
NODODODOD!
Neviem na čo sa tu na birdzi pýtaš na každú blbosť ked si to mozeš aj vygoogliť.
k teme: ked kliknes na tento pocitac tak vista nevyhadzuje ziadne hlasenia ze mas zavirovany pocitac (teda osobne som sa s tym este nestretol). podla mna to je nejaky bordel v tvojom PC, ktory sa tvari ako antivirus, alebo nejaka sluzba ktora stiahne "antivirus" a v skutocnosti stiahne virus.
na XP som sa s tym stretol vela krat. na takyto bordel mi pomohol program smitfraudfix.
mas neustale problemy. kde to chodis na ake stranky pre boha? obnova systemu ... a nahodit licencovany antivirus takze si ho zakup. nerob hluposti za PC.
a to co ti ukazuje robilo aj mne ja som si to vsetko na novo preinstalvoal a zacal som si na to davat vacsi pozor.