velmi som jeden cas lubila jedenho chalana...lenze on mna nikdy nelubil... vzdy sme boli najlepsi kamosi... a ja som ale vzdy dufala ze raz sa to zmeni...no chcela som aby sme spolu chodili....a nemyslela som ze sa to mozezmenit takto... pohadali sm
a mala si vlhke gatky ked si sa prebudila ...ale vazne ser na to si moc mlada zas sa len sklames...boze kedy konecne vy mlade baby pochopite ze nemozte ma vzdy to co chcete alebo koho "lubite"
@holyknight ja to chapem uz, sak tolkokrat som bola "zamilovana" a ked sem z teho vytriezvela tak sem skakala od radosti kokos az sa barak otriasal od zakladov vcil to berem uz tak s rezervou no
ser na to mas cas a btw neda s aniekoho lubit potom dv atyzdne nic a potom ho zacat lubit zase, bud si ho lubila cely cas alebo vobec a v tvojom pripade is mylsim ze vobec lebo mas 14
si zmätena,proste netalc,ked nechce tak nechce. Respektuj jeho rozhodnutie,budte kamarati,zabavajte sa...mozno sa to casom zmeni. Ale netlac!!
Vazne ams cas,proste na vztah este nie si zrela... Ano,viem potrebujes mat niekoho pri sebe,kto ta pochopi objime,ale nato mozes mat toh osuoer kamarata.
nieze by som nvedela co su to chalani ale brala som ich ako kamosov a len som o nich snival
ze by som dakemu daco povedal
fak mas este cas a
to by si mal uvedomt kazde nic vam neujde.
neviem kolko ma ten tvoj kamarat ale ak je v tvojom veku tak mozno fakt este potrebuje cas aby aj on dozel(aj ked mam poct ze mam uz zastarale nazorky . ked si mylsim ze sa chlanui v14 hraju s autickami ...
a ak nie , ze ma viac fakt, vycjak uzivaj si teenegerske roky a ked rozkvitnes poriadne do krasy isto to zafunguje a on si uvedomi co mal cely cas pred sebou dobre kamratctva sa nekazia a s tych naj bud ostanu dobry priatelia do smtia alebo sa s nich stanu dobri partneri lebo sa poznaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a k téme... A povedala si mu niekedy že sa ti vobec páči? Alebo niečo v tom zmysle.
Alebo je to tak že vieš len nariekať a hovno pre to spraviť?
Vazne ams cas,proste na vztah este nie si zrela... Ano,viem potrebujes mat niekoho pri sebe,kto ta pochopi objime,ale nato mozes mat toh osuoer kamarata.
Nehrn sa niekam,kde ta nechcu.
nieze by som nvedela co su to chalani ale brala som ich ako kamosov a len som o nich snival
ze by som dakemu daco povedal
fak mas este cas a
to by si mal uvedomt kazde nic vam neujde.
neviem kolko ma ten tvoj kamarat ale ak je v tvojom veku tak mozno fakt este potrebuje cas aby aj on dozel(aj ked mam poct ze mam uz zastarale nazorky . ked si mylsim ze sa chlanui v14 hraju s autickami ...
a ak nie , ze ma viac fakt, vycjak uzivaj si teenegerske roky a ked rozkvitnes poriadne do krasy isto to zafunguje a on si uvedomi co mal cely cas pred sebou dobre kamratctva sa nekazia a s tych naj bud ostanu dobry priatelia do smtia alebo sa s nich stanu dobri partneri lebo sa poznaju