no, ty si to pokaslala. existuje jedna vec, a to je hrdost. Vies co si vytrpel, ked si mu dala kopacky? Ja takto trpim uz 3. mesiac. A moju ex uz nemozem ani vidiet, hoci ku nej stale nieco citim a najradsej by som ju chcel nazad, ale citim, ze by to uz nikdy nebolo take ake to bolo. A mam aj svoju hrdost, ale rad by som jej odpustil, ale ona na to kasle.
Myslim si, ze uz nemas sancu si u neho ziskat respekt. Ber to ako ponaucenie do zivota. Pohcop ho ze sa koli tebe trapil a nechce sa trapit znova.
ňUrobila si strasnu chybu a teraz si to mozes len vycitat..Ved ako si to sama opisala mali ste IDEALNY vztah..A koli praci?a si mu neverila?a to ste booli spolu skoro rok?Ako nechapem..A ta veta co si mu napisala ze terajsieho lubis a to..no to ma doraziloooo..ako naco ho chces spat ked lubis tohto terajsieho?Vies co chces?A myslim,ze by si mu mala dat pokoj..Snad je stastny a netrapi sa..
ece ze si to napisala...aspon ta budem mat jak odstrasujuci priklad...lebo tiez mam taky v podstate idealny vztah aaa mam sklony vymyslat blbosti...tak po tom co som si toto precitala si aspon budem vazit co mam...
a ten moj tez nekedy musi cele vikendy robit a kedze robi v senku tez mi zo zacatku nebolo secko jedno ale jednoducho nemam preco mu neverit...
pycha a hrdost, to je vzdy to co vsetko kazi a nenapravi. ja taktiez stratila jeho a chcela som vratit cas spat pretoze nam bolo spolu dobre ale kvoli hrdosti a dalsim okolnostiam sa to nedalo dokopy, co je skoda pretoze som si uvedomila ze on bol ten ktoreho som fakt lubila aj s jeho debilnymi chybami co mi liezli na nervy ale cas sa neda vratit, obaja sme sa posunuli inym smerom, teraz ani neviem co s nim je, predtym som aspon vedela ze zije a dycha ale teraz nikde nic a mne je za nim stale smutno a vzdt ked nahodou idem ulozit nejake nove fotky medzi fotky vzdy tam uvidim jeho co ma pichne ale viem ze bola som hlupa a je moja vina ze to skoncilo, nechcela som to sposobit ale svojou stupidnou povahou som to sposobila a vdaka nasej spolocnej crte neuveritelnej hrdosti a pyche a namyslenosti sme skoncili tak ako sme skoncili. chlapi sa drzia vety: raz a dost! a my s tym nic neurobime tak sa treba otocit a ist dalej a neobzerat sa, ako niekto napisal za chyby sa plati. teraz nastal cas aby sme platili za svoju hlupost
Keby sa to len tak lahko dalo zabudnut..nechcem to zahodit.To ze terajsieho lubim som mu napisala lebo ma dostalo to ked mi kamaratka povedala ze mu je s katkou dobre..Akoby som mu to chcela vratit viem ze to bola chyba..dalsia.. Takze to mam nechat tak..Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Myslim si, ze uz nemas sancu si u neho ziskat respekt. Ber to ako ponaucenie do zivota. Pohcop ho ze sa koli tebe trapil a nechce sa trapit znova.
a okrem toho, veľa práce nie je dôvod na rozchod, aspoň nie po ročnom vzťahu a bez overenia, či je to skutočne tak.
je mi to ľúto, ale jeho si nezaslúžiš, a je úplne jedno, či tú druhú ľúbi, alebo nie.
ňUrobila si strasnu chybu a teraz si to mozes len vycitat..Ved ako si to sama opisala mali ste IDEALNY vztah..A koli praci?a si mu neverila?a to ste booli spolu skoro rok?Ako nechapem..A ta veta co si mu napisala ze terajsieho lubis a to..no to ma doraziloooo..ako naco ho chces spat ked lubis tohto terajsieho?Vies co chces?A myslim,ze by si mu mala dat pokoj..Snad je stastny a netrapi sa..
A nemala si ho klamat s tou smskou.
Za chyby sa trpi.
a ten moj tez nekedy musi cele vikendy robit a kedze robi v senku tez mi zo zacatku nebolo secko jedno ale jednoducho nemam preco mu neverit...