budem mat yorkšira mini konebečne a to len preto lebo sesternica dostala tiež ale extra mini a mamke sa zapačil no tak je na mojom mieste a povedala že mi pomože len problem je taky že pes ktoreho som našiel stoji 110 eur a neviem ci mi ich oca da a tak s
Žiadny mini, mikro a neviem aký ešte yorkšír neexistuje. Existuje proste yorkšír, iba *ebnutí množitelia parádne zarábajú na dementných ľuďoch, ktorí si pred kúpou psa nedokážu zistiť ani základné informácie.
Neviem, či chceš zažiť situáciu, kedy tvoje šteňa nebude vedieť behať, lebo ho prevažuje neúmerne veľká hlava, nebude vedieť jesť kvôli extrémne malým zubom (ak samozrejme vôbec nejaké bude mať) alebo sa budeš dennodenne báť že sa ti zabije na schodoch alebo pri skoku z postele. Nehovoriac o tom, že sa nikdy nenahrá takmer so žiadnym psom, lebo by sa proste dolámal.
Okrem toho, že sa môžeš poďakovať rodičom, že majú rozum aspoň oni, prečitaj si toto » dogforum.sk/viewtopic.php?f...
110€ za čo chce ten "chovateľ"? Za tie zdravotné testy, ktoré nemajú rodičia tých šteniat? Veď ani nevieš, či nie sú príbuzní. Ale veď smelo do toho, podpor takýchto hajzlov a potom sa príď vyplakať, keď budeš u veterinára riešiť Xtý problém. Som zvedavá, od koho by si pýtal peniaze potom.
presne ako píše @bamm a tiež žiadna mini čivava, biewer či ako sa píše je obyčajný kríženec a tú sumu už vôbec nekomentujem. Naozaj radšej utekaj zachrániť nejaké malé šteňa z útulku, určite tam nájdeš aj yorka
@matiseq akože čo je za problém? však ak je niekomu 110 veľa (čo je mimochodom ozaj málo za psa, ale ak predsa to je niekomu vela) tak nech si vezme psa z utulku ... to je podla mna dosť jednoduché riešenie... alebo si má radšej vziať nejakého kryplavé psa z množiarne za 50 euro? možno aj to by mu bolo veľa....
@miaja z utulku psa je najvacsia chujovina..aj tam daco platis a nevies aku mal ten pes minulost...a este ti vykastruju a neviem co vsetko - s cim ja nesuhlasim..a zato setko sa tiez plati..nie ani z mnoziarne ani z utulku. Dnes sa da zohnat uplne zadarmo
@matiseq v utulku su aj šteňatá a tie nemaju ešte relatívne žiadnu minulosť... tiež sa nestotožnujem s povinnou kastraciou , ale chápem prečo to vyžaduju... ale celkove brať si psa z utulku určite nie je chujovina... ale každopadne nie je to ani povinné, je to len jedna z možností ako získať psa... ak sa tebe táto možnosť nepáči, tak v poriadku, ale niektorým ľudom práve táto možnosť vyhovuje... a len ju niekomu navrhnúť tiež nie je trestne... tak sa nad tým tolko nepohoršuj, nakoniec si každý zaobstara psa ako sám chce... ale je dobré ak poznáš všetky/čo najviac možností....
@miaja ano sak suhlasim s tebou.....a myslim ze povinna je len v niektorych utulkoch ale aj tam sa mozno najdu taki co nie su alebo nemusia byt kastrovani..nwm nechodim do utulku lebo mam psa zatial......ale podla mna je najlepsie psa mat od steniatka. ale tiez som pocul pripad ze jednej znamej pes z utulku dohryzol niekoho tak strasne ze musel do nemocnice a psa utratili..takze aj take pripady sa stavaju..ale tak to moze urobit hociktory pes ktoreho nepoznas.
sak dobre ale vsetci tu pisete a odporucujete len utulok pricom ona hladala konkretnu rasu a to tam asi tazko najde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem, či chceš zažiť situáciu, kedy tvoje šteňa nebude vedieť behať, lebo ho prevažuje neúmerne veľká hlava, nebude vedieť jesť kvôli extrémne malým zubom (ak samozrejme vôbec nejaké bude mať) alebo sa budeš dennodenne báť že sa ti zabije na schodoch alebo pri skoku z postele. Nehovoriac o tom, že sa nikdy nenahrá takmer so žiadnym psom, lebo by sa proste dolámal.
Okrem toho, že sa môžeš poďakovať rodičom, že majú rozum aspoň oni, prečitaj si toto » dogforum.sk/viewtopic.php?f...
110€ za čo chce ten "chovateľ"? Za tie zdravotné testy, ktoré nemajú rodičia tých šteniat? Veď ani nevieš, či nie sú príbuzní. Ale veď smelo do toho, podpor takýchto hajzlov a potom sa príď vyplakať, keď budeš u veterinára riešiť Xtý problém. Som zvedavá, od koho by si pýtal peniaze potom.
a hľaď sa o túto adoptovanú osobu pekne postarať a nesklamať ju, keď už na to budeš mať prostriedky.
niečo za niečo :-S :letim:
sak dobre ale vsetci tu pisete a odporucujete len utulok pricom ona hladala konkretnu rasu a to tam asi tazko najde.