ja len taká malá otázočka: nemohlo by sa nastálo nastaviť, že užívateľ XY chce vidieť len ankety a lebo len fóra a pod.? ako chápete teraz to treba zakaždým preklikávať, prosto prídem na fórum, kliknem ukázať len diskusie, otvorím si diskusiu prispejem vr
@pawlo (asi si to pamata zlu verziu csska), asi ich premenujem vzdy ked ich dokoncim...
@chiflada chystam podstranku "nastavenia" kde sa budu dat nastavit vsakovake veci napriklad aj to ci chces vzdy ist po kliknuti na forum do ankiet, alebo ci chces mat na hlavnej stranke najprv blogy a potom fora, alebo opacne...
ja by som hlavne chcel ten vyhladavac. brutalne to tu chyba a doslova to potrebujem. napriklad aj dnes som potreboval nieco zistit a chuj mozem hladat stare ankety z pred roka...
@antja - jasan - len som v rýchlosti nevedel kde som zapatrošil CACHE Manažéra ale už sa našiel - totižto nechcem vymazávať všetok cache - je tam zopár zaujímavých vecí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@chiflada chystam podstranku "nastavenia" kde sa budu dat nastavit vsakovake veci napriklad aj to ci chces vzdy ist po kliknuti na forum do ankiet, alebo ci chces mat na hlavnej stranke najprv blogy a potom fora, alebo opacne...
@tomas - predokladal som že to bude v tom - diki