Stale prihlaseny (na Facebooku, BIRDZ.SK, ICQ...)?
Aj vam sa už stalo že ste prihlaseny Facebooku, BIRDZi, ICQ a pod. vypnete pc a ked si pozriete na inom Facebooku, ICQ ste tam stale prihlaseny. Mne sa to stalo že som bol na ICQ a vypol som pc ale pre kamoša v jeho icq zozname som bol stale prihlaseny...
ak sa neodhlasis, tak na strankach ostanes este online ( birdz, fb iba vypisu, ze si od pc dlhsiu dobu ) a neskor offnes, icq vsak by malo automaticky pri vypnuti reagovat stavom offline..
ach jaj...horsie je ked sme v skole na kompoch a ja pozrem kamoske do pocitaca a cudujem sa preco som na fb online....potom sa pozrem na moj komp a zistím, že hrám farmville
decka šak ja wiem že na tom sprostom fb si tam aj ked tam nie si ale na icq ??? to je už moc! a ja sa pytam ako je to možne?? a nie že som to prave objavil a že je to nejaka novinka...
normalne je to mozne zo systemu si sa neodhlasil tak system ta berie ako online a caka ze mozno sa nadviaze este spojenie ale to sa nestane tak az po nejakom case ta odhlasi je to logicke
boze mat tvoje problemy... no musis sa odhlasit ak nechcs aby si bol online j ked v skutocnosti niesi... vola sa to cookies... kazda stranka kde sa prihlasis si robi kolaciky v tvojom pc a tak... ved si to kukni na wikipedii alebo google...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov