myslim to tak, ze by nastala nejaka situacia, a vas najlepsi kamarat by sa pohadal s dakym, alebo nieco by sa dialo proste, a drzali by ste s nim aj napriek tomu, ze nesuhlasite s jeho nazorom/s tym, co urobil ?
to, že by som ho držal v mylnom názore resp. kryl jeho zlý čin, ktorý ešte vyvoláva konflikt s ďalším človekom? to nie, porozprával by som sa s ním osamote.
podľa mňa je partnerstvo o tom aby sa dvaja navzájom podržali v akomkoľvek prípade, aj keď ich názory môžu byť rozdielne nebudú si predsa pokopávať vlastné nohy kvôli tomu že sa nezhodli
Ako, zalezi od situacie. Ja sa zvycajne do inych veci nemiesam. Nehasim, co ma nepali. Ale vacsinou sa snazim uprimne dohovorit kazdemu a nie ho podporovat v hlupostiach. Potom je uz na nom ci si z toho nieco vezme, ale mam rozumnych kamosov.. Ale ak by islo o nieco vazne, viem sa svojich zastat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pravda nie je závislá od toho, kto je môj priateľ.
Rovnako to platí o správnom spôsobe, ako sa zachovať a pod.
tazko povedat, fakt zavisi od situacie
ale pokiaľ by bol ten konflikt s niekým úplne cudzím, tak pravdepodobne áno.
suhlasim s tunidlom
však ty vieš
A ak by to nepomohlo, asi by som sa skôr držala mimo, jednoducho nestranná
ešte že už nemám naj. kamarátov, mám iba jedného človeka, ktorému vo všetkom verím, ale to nie je môj kamarát
aa neviem, asi by sme sa my pohádali alebo čo, ale nikdy sa nebudem tváriť nasilu, že súhlasím, keď nesúhlasím