Sú nejaké bežné činnosti, pri ktorých vám prekáža, keď vás niekto pozoruje? Ja napr. osobne nenávidím, keď ma niekto sleduje pri jedení, keď si chcem kúpiť čipsy, a keď sa chcem upraviť pred zrkadlom na toaletách.
Keď dávam 250 kíl na benchpress. Ľudia ma vtedy väčšinou obstúpia, trasú poloprázdnymi fľaškami s vodou ako rumbaguľami "kššš kššš kššš" a kričia "Marakuja! Marakuja!", aby ma viac vyhecovali.
ked mi sedia/stoka pri pc a pozeraju sa, ked sa snazim kodit. najhorsie je to v pripade, ked nieco neviem a len sa ucim a googlim, ale nemam problem s odhananim ludi prec. proste im poviem, ze sa potrebujem sustredit a nech pri mne nestoja a normalny clovek to pochopi a odide
Ked sa malujem ( konkretne ked si davam spiralu - tvarim sa nepochopitelne) , ked si vytahujem nohavice, ked pijem z flase takej ako je napriklal Nestie caj -strasne velky otvor flaseeeeeee
Pri jedení (a musím sa priznať, že v tomto najviac nemusím peskov keď pri tebe sedia a pohľadom žobrú tvoje jedlo..uf..neznášam to hrozne )..a potom ešte nemám rada ak mi niekto čumí do mobilu
Ked sa červenám a ultradementní ľudia sa ešte pýtajú "nejako si zmenil farbu...ty sa červenáš? Prečo sa červenáš?" Alebo niečo na ten štýl....Jaaaj...to by som trieskal po hlave lopatou rovno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Inak ešte asi pri spievani , keďže nemám hudobný sluch , total trapas
1. ked robim nieco na PC
2. pri cviceni, ked mi to nejde
3. pri curani do pisoara