ak mi priniesla pepsi namiesto coly tak je to jedno ale ked priniesla uplne inu pizzu ako som si objednal tak som ju jednoducho vratil... platim iba za to co som si objednal, od toho tam ma ten papierik do ktoreho sa tvari ze si nieco carbe...
no zalezi ci mi to co doniesli chuti, ak ano tak pozriem cenu a stazujem sa len ak je to lacnejsie napr ked mi dali namiesto syroveho obycajny burger tak mi to bolo jedno, oba mam rad a stoja rovnako, keby mi ale namiesto kuracieho (ktory je o 10sk drahsi) dali daky iny tak sa stazujem... dobre priklady nie?
kamarat raz reklamoval tequilu pretoze namiesto zlatej mu doniesli striebornu a potom ked mu uz doniesli zlatu dostali zhnite pomarance, tak casnicka doniesla dalsie a vsetko slo na podnik
Zabúdate, že vy ste síce v reštike páni, ale kuchár je väčší. Toto je veľká chyba, ktorú niektorí robíte, že sa sťažujete a necháte si vymeniť alebo dorobiť nejaké jedlo. Pretože to, čo máte v tom druhom, ani zďaleka netušíte. Väčšina kuchárov "urazených" vašou reklamáciou to rieši tak, že Vám to síce prerobia, ale nezabudnú vám do toho trebárs trošku napľuť alebo pridať nejakú špinu a pekne zamiešať. Chudák @Shelia , predstava ako spokojná sama zo sebou dojedá takéto veľdielo.... no, nepríjemné.
Áno reklamoval som raz rybie filé lebo bolo ako blato asi ho nestihli dostatočne rozmraziť a kuchárka ho upiekla a reklamoval som to tak že som si zavolal kuchárku k stolu nech ochutná čo fajného navarila a sama povedala že sa to nedá jesť tak mi dali už filé ako ma byť aj zľavu. Do teraz som nemal žiadne problémy ani na Slovensku ani v zahraničí ale keby sa nedalo niečo vyriešiť so zamestnancami tak určite by som si chcel pohovoriť s majiteľom podniku lebo sú platený od toho aby bolo všetko ako má a nie aby fušovali a ja si platím za jedlo tiež tak má byť také aká je jeho cena na Menu ak nie tak im zaplatím menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
kamarat raz reklamoval tequilu pretoze namiesto zlatej mu doniesli striebornu a potom ked mu uz doniesli zlatu dostali zhnite pomarance, tak casnicka doniesla dalsie a vsetko slo na podnik