Si predstavte,ze idete do pekarne kupit rozky..V tom za vami pribehne taka pani,celkom slusne nahodena a zdala sa byt v pohode a pyta sa:Kde tu je zalozna?Hovorim tu nieje,skuste v Modre,alebo pezinku..A ona zhukne tu neni?Hovorim,ze nie..a v tom odstupi
24. no jasne, nech urobi fotku... pride spat do pekarne a spyta sa: prepacte, nevideli set tu take hovno? rada by som si ho odfotila.. ale fakt to znie trochu neuveritelne
mne sa stalo nieco podobne vo Viedni, ked sme vysli zo supermarketu a jedna zena tam ocikavala stlp
niektori bezdaci bezne seru kade-tade...nedavno som sedel na balkone jednej pizzerie pod ktorou je park, a tam si v pohode jeden odbehol od lavicky do travy...
Mne sa stalo dačo podobné. Som vyšiel z bytovky a pri schodikoch tam take 2 ciganky srali... Som na nich v šoku pozeral z vrchu zo schodíkov a oni na mna kukli, potom upriamili pohľad dopredu a začali sa kľudne rozprávať akoby nič.To ma úplne dorazilo a iba som dačo začal hapkať. Asi 5 sekúd po mne však vyšiel oco, začal po nich vrieskať a oni utekať dole bez... Ešteže som rýchlo otočil hlavo lebo inak... Ani nechcem vedieť čo by som videl
Ja som od psychologičky počula, že raz musela ísť do potravín s jej inkontinentným pacientom a tam sa vymočila a to len preto aby mu ukázala, že si to nikto nevšimne, ale táto teta noo je to dosť divné možno tiež mala dáke problémy
No ty voleee tak to je fakt sila....to mi naozaj pride ze ako vymyslena historka teda toto keby som vazne videla na ulici ako ty asi by som sa potom ja zasa pochcala .....OD SMIECHU!!
to neni vymyslena historka..ona normalne z nicoho nic dosla ze kde je zalozna..som jej povedala ona odstupila dalej asi sa snazila zadrzat ale nejak sa jej to nepodarilo no
mne sa zas v Rime stalo ze sme s mamkou stali na zastavke autobusu a dosiel taky chlapik, rozprestrel si noviny pod informacnu tabulu, vysral sa a pekne to hovno zabalil a zahodil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a ako si zaregoval?
>> Hipi, vsak o tomto kludne napis Blog ako skutocny pribeh, ked sa ti to podari podat dostatocne expresivne, myslim ze bude zat znacny uspech !
P.S.
Pocul som o roznych uchylkach, ale ze by ludi vzrusovalo vykonavanie velkej potreby priamo v zalozni ... tak o tom pocujem prvy krat
to akoze normalne len tak??!
som vselico zazila,ale teda toto.. fuj
mne sa stalo nieco podobne vo Viedni, ked sme vysli zo supermarketu a jedna zena tam ocikavala stlp
fuj:/
... asi si pomýlila založňu a už by to aj tak nevydržala
..mne sa to stalo len so psom...aale to je asi niečo iné..čo??
a nemala nahodou hnacu alebo cosi odobne ?! a to neni velmi vtipne ..
jak dufam ze na toto sa pozerat nebudem musiet..
skoro som sa dochcala od smiechu vtedy
niektori ludia su fakt zvlastni D