raz sa mi stalo, ze sa mi snivalo, ako mi zomiera jeden velmi blizky clovek. bola som z toho dost mimo. nastastie to bol len sen. aj ked realisticky. casto sa mi snivaju katastroficke scenare. neviem preco
stalo sa mi to.. hnevala som sa na jedného človeka a potom sa mi snívalo, že sa mi kvôli tomu vyhýbal a pýtal sa ma prečo a ja som mu stále vyhadzovala na oči.. no preto, že si bol na mňa krutý.. a keď som sa zobudila, uvedomila som si, že on si to vlastne nezaslúži, nech bol aký bol.. a odvtedy sa mu radšej vyhýbam, než by som mu niečo hádzala do hlavy, než aby som mu ubližovala...
Mne sa napríklad raz snívalo, že som bola u svojej zubárky, a strašne sme sa spolu smiali, bola veľmi príjemná. A naozaj som ju odvtedy mala oveľa radšej, a úplne som sa prestala báť chodiť k nej. Za tento sen som bola fakt vďačná.
mne sa snívalo, ako ma kamoška (i tu z birdzu) vo sne deptala za to, že sa nedokážem odmotať od jednej baby zobudil som sa a do večera som sa aj viacmenej odmotal, kvoli tomu snu
a áno stalo, aj viackrát... záleží však od toho, čo konkrétne sa mi s tým človekom snívalo. Ak mi v tom sne nejako prevratne pomohol, alebo ak sa mu v ňom stalo niečo, čo ma aj v tom sne bolelo, tak som ho začala brať trošku inak ale v dobrom, začala som si ho viac vážiť
raz sa mi snivalo nieco uchylne s otcom... a raz s bratrancom.. a odvtedy tych ludi nemusim.. nastastie otca som nevidela uz par rokov a s bratrancom sa tiez nestretavam nejak casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a áno stalo, aj viackrát... záleží však od toho, čo konkrétne sa mi s tým človekom snívalo. Ak mi v tom sne nejako prevratne pomohol, alebo ak sa mu v ňom stalo niečo, čo ma aj v tom sne bolelo, tak som ho začala brať trošku inak ale v dobrom, začala som si ho viac vážiť
@gothicpoetic vobec nie si sebecka ty lobogo ze?