Inšpirácia prišla od kamaráta, ktorého bratovi vletela do ucha mucha a ani za svet ju nevedeli odtiaľ dostať, len tam bzučala, mama spanikárila a utekala so synom na pohotovosť
mne raz vletela tiež menšia muška, keď som sa ponáhľala za kamoškou, ale do úst proste som sa nadýchla a šup, už bola dnu ale ako rýchlo vletela, tak odtiaľ ale vypadla v mojom pľuvanci...resp. pľuvala som celú cestu za kamoškou... fuuuj :/
Inak viete o tom že keď spíte tak cez noc zjete niekedy aj pavúk, chrobáka či iný hmyz ? Jednoducho ani o tom ani neviete, vletia vám do ústa hotovo Fakt minule som to čítal ...
@hangtime11 Tvoja mama bola u nás?! To mi je novinka, do nášho bytu sa ledva dostanem ja, ale tvoja mama podľa tvojich slov má u nás dvere otvorené nonstop
nie hmyz..ale minuly rok alebo preed dvoma ma strasne bolelo ucho z vody tak babka/mama hned ze cesnak do ucha..tak som ho tam strcila..a nejako tak ze potom nesel von cela rodina sa mi sparala v uchu a nic tak sme potom isli na pohotovost..esteze mala sluzbu moja detska doktorka kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Plus navyše som čítala, že za celý život zjeme cca 80 kusov hmyzu, čo sa v mojom prípade dá porovnať s jednou dennou dávkou
sa mi smiali doma, ze je to bozi trest, lebo som bola dost ukecana, ale odvtedy som este viac
skončil v špindli chudák...