... že sa zrazu v jeden deň začnú o vás zaujímať vaši bývalí? Pretože TO sa dnes stalo mne... S jedným bývalým som dnes išla von (aj s ostatnými kamošmi) a vždy ma objímal, chcel pusu a pod. (zahrala som to na srandu ) . Keď som prišla domov, začal mi
no mne sa stáva bežne že s bývalými chodím von aj naraz....nič zvláštne....sú len dvaja, spoznali sa cezomňa a sú kamoši aj medzi sebou, takže jj stáva sa to aj mne dokonca s nimi chodím von a na akcie s terajším priateľom a čuduj sa svete, šecko je v richtigu
áno jeden bolo to v zime a sme už išli od niekam von a akurát som si dávala kabát a zozadu si dal ruky na moje oči a že hadáj kto to je ?! hrôza som mu hneď na mieste vynadala že čo si dovoľuje atak aký je somár debil tak všetko čo mi prišlo na jazyk som mu povedala a že nech nezabúda že má frajerku ja nepotrebujem aby tá na mna zazerala ked som jej nič nespravila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ak ti to mam povedat s pohladu chalapa "preco", tak lebo sa nudia a svrbi ich
@etelnair nie je dnes len ďeň bozkávania?
A posledný sa ma opýtal či s ním nechcem chodiť
hej stalo xx krat , ale ze-by som s byvalym chcela riesit nieco druhy krat , to v ziadnom pripade "este by si zacal nieco namyslat ze ho zasa xcem" ..
ale ja neviem asi to nieje normlne O_o
A myslím, že je to fakt čudné, možno to zajtra prestane.