Stalo sa vám už niekedy že s te si niekoho s niekým zmýlili? Mne už teda skutočne nespočetne veľa krát ! .. napr. minule.. kričím na ňu že :,, Monikáááá, no haloooo Monikáá, ty .. čo robíš??!! ved´počkaj ma .. snád´nie?!!?!?!!!!!! " a ona sa otočí ž
na mňa sa usmievajú cudzí ľudia, zdravia ma menom(to lebo mamka ma príšerne veľa známych) a ja neviem kto to sú..odzdravím sa samozrejme a zabijú to pozdrav maminku (mami ťa pozdravuje taký pán. -aký katuš?- taký v modrom tričku
a vďaka tomuto mám problém že neviem rozoznávať ľudí, ktorých poznám normálne a tých ktorých zhliadnem v autobuse alebo tak. Pamätám si ich a neviem zaradiť a tak sa občas pozdravím úplne neznámemu človeku
Hej, konkrétne tento pondelok. Bola som v obchode, a boal tam taká baba , ktorá sa neuveritelne podobala na jednu kamošku. Tak som ju veselo pozdravila a tá ostala na mňa kukať v štýle "wtf" ? Tak som sa začala pravdaže smiať, a že sorry to nie si ty.. a červená som išla preč
Toto ani tak nie, ale nikdy neviem určiť, či sa človek z väčšej vzdialenosti pozerá na mňa alebo nie, takže sa otáčam a hľadám ľudí za sebou, keď so mnou niekto hovorí, a odpovedám, keď hovorí s tým za mnou :/
Ale spomeniem si, ako som sa vrútila do autobusu, kt. som vôbec nepotrebovala ísť za dlho nevidenou kamarátkou, nadšene som sa na ňu vrhla, pozdravila, vyspovedala a po dlhšom trápnom tichu som sa jej opýtala, či sa poznáme :/
práve dnes -čakám na kamarátku pred bytovkou, lebo už mešká a mal nám ísť bus, a ktosi sa zrazu zjaví vo dverách, ja jej začnem nadávať a zrazu zistím , že je to úplne iné dievča a ja sa zmohnem len na -dobrý- a až potom si uvedomím, že vlastne mohlôa byť i mladšia odo mňa
s mamou sme boli v Tescu a ona sla do jednej sekcie ja do druhej, som sla za nou a cez cele Tesco na nu ziapem ze som to nasla (uz neviem co),
ona nic, tak idem ku nej a sa jej pytam ze co ma akoze za problem a sa otoci a ja zistujem ze to je uplne cudzia zenska a tak som sa usmiala a ze sorry a idem prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a raz som omylom strčila ruku do vrecka úplne cudziemu chlapovi
a vďaka tomuto mám problém že neviem rozoznávať ľudí, ktorých poznám normálne a tých ktorých zhliadnem v autobuse alebo tak. Pamätám si ich a neviem zaradiť a tak sa občas pozdravím úplne neznámemu človeku
Potom vyzerám kus jak debil. =D
Ale spomeniem si, ako som sa vrútila do autobusu, kt. som vôbec nepotrebovala ísť za dlho nevidenou kamarátkou, nadšene som sa na ňu vrhla, pozdravila, vyspovedala a po dlhšom trápnom tichu som sa jej opýtala, či sa poznáme :/
ona nic, tak idem ku nej a sa jej pytam ze co ma akoze za problem a sa otoci a ja zistujem ze to je uplne cudzia zenska a tak som sa usmiala a ze sorry a idem prec