no ty by si chcela miesto notebooku s čítačkou pamätových kariet,250 GB pamätou a dvd napalovačkou notebook bez čítačky pamätových kariet s pamäťou 230 GB a s iba DVD prehrávačkou za takú istú sumu ako ten čo si mala dostať?
t-comaci su idioti vypatlany, ak ti to pomoze tak im tam zavolaj a "pekne" im povedz co mas na srdci , aj ked pochybujem ze ti to vymenia ale aspon sa ti trocha ulavi
ale myslim ze do par dni by to neako reklamovat malo ist takze ak to chces riesit tak cim skor
super,díky za radu,..@jeko myslím že to poslali z tej firmy zlý,alebo sa ona v t-come preklepla,lebo adresa na balíku sedela,ale ok,skúsim cez t-com,..díky moc za radu,..
no, chybu si urobila, ze si to prevzala, pretoze obsah baliku sa nezhoduje... takze si to mala hned vratit, jednoducho nepodpisat...
zmluvy treba citat pozorne, kedze tam s tebou mozu vybabrat. ale neviem co to je za zmluva. pise sa v nej ze mas dostat noteboook?ä
mozno chyba nebola zamerna a urobili chybu. skus ho reklamovat s tym, ze ti nedodali co mali... ale musis to mat vydokladovane, cize musis mat objednavku, a prijmovy doklad, ci fakturu, kde sa pise presne aky typ si chcela a aky typ ti dodali...
Chyba nebude v T-come (neviem o tom, že by sa snažili v takýchto veciach s ľuďmi vybabrať), ale na sklade z ktorého tieto veci posielajú, viem že reklamácie tohto druhu sa riešia dosť často...
Ale určite sa informuj priamo v T-come, takéto veci zvyknú riešiť, aj keď to možno chvíľu trvá...
hm,oni mi dali len doklad o zaplatení, a v ups povedali že si to môžem prezret až ked im to podpíšem,tak čo som mala spraviť? ano je tam že si objednávam notebook počet kusov a suma,...a podpisoval to tato,takže to nečítal,... tak teraz som velmi zvedavá na reakciu v t-come,ale ked ma pošle k výrobcovi do blavy tak si tam nečo vypočuje,a pekné to nebude,...
@eli19 no, odzubali ta... pretoze nemozes podpisat nieco, co nevies co tam mas... no co uz. Reklamacia je asi jedina moznost... drzim palce aby sa ti vydarila
inac, velmi zly pocitac ti poslali od toho co si chcela?
ani nie,ale je menej kvalitný,a to ma štve,lebo som sa fakt tešila na čítačku pam.kariet a dvd napalovačku a o 20 GB menšia pamet je trošku dosť,...jediné čo ma teší že sa mi vdaka pomalosti posielania mailu nepodarilo nainštalovať tam antivírus za 40 euro,lebo by som oň prišla,... a díky,napíšem ako to dopadlo,..
Ten typ tam musí byť, lebo to by ojebávali sami seba. Však to by som k nim prišiel zo starým noťasom a povedal by som im, že tento starý shit ste mi poslali, dajte mi nový.
Nezdá sa mi, že by mali viac typov notebooku! keď windows píše, že hardisk má cca 230 tisíc kB HDD, neznamená že to nie je 250 MB hardisk, mne tiež píše 312 560 608 KB a je to 320GB HDD. To, že DVD mechanika nie je napaľovačka, si si istá? Veď také sa dnes už snáď ani nerobia. A čítačku pamäťových kariet si hľadala poriadne? Možno je niekde dobre zamaskovaná. Over si to.
T-Com to je ta ruzova napodobenina poskytovatela sluzieb
. . . mne nieco posielaju uz snad aj 1/4 roka, uz som aj zabudol co . . . ale nevadi . . . T-Mobile mi tiez nieco posiela 1/4 roka . . . 2 mesiace som T-Com nahanal, nech mi po burke spojazdnia net. Spojazdnili az ked som napisal doporuceny list, ze mam v umysle zmenit poskytovatela. Pevna linka na baraku od T-Comu vyzera ako keby ju instalovali cigani a rovnako to vyzera aj na ulici. Rozvadzacia skrinka s pripojkami je ofacovana izolackou, ved naco dat novu skrinku. A pri kabloch doteraz nieje zname ci to chceli tahat zakopane v zemi, alebo natiahnute vo vzduchu.
Celkom nechápem, čo sa presne stalo, z toho čo píšeš.
Ten notebook bol zadarmo, prípadne za nejakú symbolickú cenu za to, že si sa zaviazala využívať ten ich internet niekoľko mesiacov? Alebo si to mala za body v max clube?
Ako si vedela, aký máš dostať, povedali ti priamo v T-come, že dostaneš ten a ten typ alebo si ho videla len v reklame alebo na letáku a myslela, že budeš mať ten?
Lebo ten na letáku alebo v reklame mohol byť dávaný k dlhšej viazanosti alebo k drahšiemu internetu.
Ale ak išlo o ten max club, tak si nájdi ich ponuku, kde je ten notebook, čo si mala dostať a povedz, že tam majú ten a dodali ti iný. To by bolo z ich strany zavádzanie, ak by si dostala iný, ak je v ich ponuke práve ten a dali ti iný.
no to bolo tak že ked si dáš ten ich zlacnený net,tak si možeš kúpiť notebook za lacnejšiu sumu že bežne stojí napr.400 eur,ale ked si dáš ten ich net tak stojí len 300 eur,a mali tam v ponuke len tri, a ku každému bolo napísané aký je to model,tak som si vybrala ten z letáka, a bol to aktuálny leták podotýkam,a ona mi vypísala nan objednávku,..no a dopadlo to ako dopadlo, a čítačku pam.kariet som nenašla a to som hladal aspon hodinu aj viac, a lepšie prezret sa ten notebook už nedá,..a teraz je momentálne spísaná reklamácia,poslali mi mail že ju prijali a teraz majú mesac na to aby rozhodli ako to vybavia,tak čakám,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale myslim ze do par dni by to neako reklamovat malo ist takze ak to chces riesit tak cim skor
no, chybu si urobila, ze si to prevzala, pretoze obsah baliku sa nezhoduje... takze si to mala hned vratit, jednoducho nepodpisat...
zmluvy treba citat pozorne, kedze tam s tebou mozu vybabrat. ale neviem co to je za zmluva. pise sa v nej ze mas dostat noteboook?ä
mozno chyba nebola zamerna a urobili chybu. skus ho reklamovat s tym, ze ti nedodali co mali... ale musis to mat vydokladovane, cize musis mat objednavku, a prijmovy doklad, ci fakturu, kde sa pise presne aky typ si chcela a aky typ ti dodali...
Ale určite sa informuj priamo v T-come, takéto veci zvyknú riešiť, aj keď to možno chvíľu trvá...
inac, velmi zly pocitac ti poslali od toho co si chcela?
. . . mne nieco posielaju uz snad aj 1/4 roka, uz som aj zabudol co . . . ale nevadi . . . T-Mobile mi tiez nieco posiela 1/4 roka . . . 2 mesiace som T-Com nahanal, nech mi po burke spojazdnia net. Spojazdnili az ked som napisal doporuceny list, ze mam v umysle zmenit poskytovatela. Pevna linka na baraku od T-Comu vyzera ako keby ju instalovali cigani a rovnako to vyzera aj na ulici. Rozvadzacia skrinka s pripojkami je ofacovana izolackou, ved naco dat novu skrinku. A pri kabloch doteraz nieje zname ci to chceli tahat zakopane v zemi, alebo natiahnute vo vzduchu.
Ten notebook bol zadarmo, prípadne za nejakú symbolickú cenu za to, že si sa zaviazala využívať ten ich internet niekoľko mesiacov? Alebo si to mala za body v max clube?
Ako si vedela, aký máš dostať, povedali ti priamo v T-come, že dostaneš ten a ten typ alebo si ho videla len v reklame alebo na letáku a myslela, že budeš mať ten?
Lebo ten na letáku alebo v reklame mohol byť dávaný k dlhšej viazanosti alebo k drahšiemu internetu.
Ale ak išlo o ten max club, tak si nájdi ich ponuku, kde je ten notebook, čo si mala dostať a povedz, že tam majú ten a dodali ti iný. To by bolo z ich strany zavádzanie, ak by si dostala iný, ak je v ich ponuke práve ten a dali ti iný.