Stalo sa vám už njekedy že vám admin zmazal blogy? Lebo mne admin teraz zmazal rovno 2 moje blogi. Neboli tam vulgarizmi ani nič pdobné. Mislíte si že my admin závidí publicitu? Alebo prečo to podľa vás spravil?
no pocuvaj ma synkokota s tym tajnym cislom 531 mas publictu väcsiu ako celý birdz dokopy tie blogy ze ti boli zmazane ma strasne mrzi z toho jedneho som si stihol precitat iba kusok ale taky pribeh hned chyti za srdce a urcite raz dostanes zvlastny titul: najlepsi blogger birdzu a admin urcite olutuje ze ti nieco zmazal podla mna sa ti aj verejne ospravedlni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@night toto njeje blog
takého negramotného človeka som ešte asi v živote nevidela
...to bude tým
@deutschprinzessin nikto njeje dokonalý občas možno nejakí preklep spravím, ale každý má nejaké chiby
fajnô, odteraz pouzivam!
Račej som si ten jeden blog ktorí som mal uložený znova pridal k blogom aby s ho ostatný mohly prečítať.
Mám pocit že admin je pekní nácek, keď takéto blogi maže
Ten svoj blo som si tam znovu pridal. Mňa nejaký adminov rasizmus nezastavý v tom aby som písal blogi
@admin ziadame si napravu!