Stalo sa vam uz ze ste mali pocit ze zomierate alebo "svetlo na konci tunela"a pod...
stalo sa vam nieco podobne ? Ze ja neviem napr vam ostalo nejak zle a videli ste svetlo na konci tunela alebo ze vam cely zivot prebehol pred ocami.
Lebo ja na taketo bullshity ako toto a posmrtny zivot a pod moc neverim, ale tuto noc ma pichlo pri srdci
ten tunel čo vidia ludia pri klinickej smrti a to svetlo to ma fyziologicke vysvetlenie, neviem presne o čo ide ale ma to niečo spoločne zo sietnicou oka a očnym pozadim .. aspon podla jedneho dokumentu to tak je
henten tunel raz niekto vysvetloval v through the wormhole, len keby som si pamatal, o com hovorili. myslim, ze to bolo v casti o posmrtnom zivote, ked tak, mozes si to najst a kuknut.
Daj sa vysetrit koli tomu pichnutiu srdca , mat pichnutie srdce aa zaroven mat takuto chvilkovu stratu vedomia urcite neni normalne , pod k doktorovi alebo kardiologicke alebo si aspon doma zmeraj tlak
@eutanazia nie nie proste tam stala v strede a len mavla rukou
napr máti mi tiež hovorila že raz ked sa jej spravila v praci zrazenina krvna na ruke a skusila si to rozmasirovat tak tiez jej z toho kus presiel obehom a skolabovala a ona zas ze videla uplne nekonecnu luku vsefarebnu a niekto z koho si pamatala len usmev nou triasol na to ju prebrali kolegyne
ja vôbec nie som na taketo duchovno kadeco ale toto je dost humus a nelubi sa mi to
toto su podla mna proste len vyplody fantazie lebo vsade v mediach vidime ze taketo veci sa deju a potom pri tej strate vedomia alebo coho sa nam hlavou prehanaju podobne veci ... inak ja keby som mal take nieco zazivat pri kazdom pichnuti pri srdci tak uz by som bol asi v Pezinku v blazinci
hm, môj prípad, lenže ja som sa prebral z komy po troch dňoch, srdce mi skolabovalo, doktori ma zachránili, ale krútili nado mňou hlavu, že je to zázrak....
prešiel som tým čomu sa hovorí tunel, to svetlo som aj ja videl a postavu v zlatom rúchu....
nikdy som nič o Bohu nevedel a po prebrani v nemocnici som vedel že to bol Boh, ktorý ma poslal naspäť, lebo môj čas neprišiel....
môj život sa zmenil od základu, teraz viem, že ma Boh zachránil pred peklom, kde by som určite skončil...
dávaj si pozor, žijeme posledne časy podľa Biblie a s každým z nás ma Boh nejaký úmysel, daj si život do poriadku, "možná" to bola výstraha...
viem, zda sa ti to smiešne, ale to čo som ja prežil prežilo milióny ľudí a obrátilo sa na vieru v Boha o ktorom dovtedy ani nechýrovali...
v duchovnom svete teraz prebieha obrovsky boj dobra zo zlom, každy človek dostane na výber ktorou cestou sa vyberie, buď to bude večnosť - nebo, alebo zatratenie - peklo....
takže nielen ty, ale všetci do radu by mali silne porozmýšľať čo je ich cieľom tu na zemi...
lebo ako sa píše v Písme svätom, všetko je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
počas tých par okamihov, ktoré tu na zemi prežijeme, nezpredajme svoju dušu diablovi, my všetci sme dietkami Boha Stvoriteľa, natiahnime k Nemu ruky a príjmime ho do svojho srdca....
a aj ty uvidíš, že si spravil najväčšiu vec vo svojom živote....
hmm no bude to divne ale budiš:
ked som spal snival sa mi sen ako ležim na svojej posteli a ku mne ide niečo čierne nevidel som ako to vyzera iba ako smrtka ked ju vsade ukazuju v čiernom a videl som jej ruky do tvare som nevidel bo to bola hmla ....išlo mi to už jebnut po krku ako som mu chytil prst to už na to som sa zobudil že som mal zapadnuty jazyk
nie, ale dvakrát som zomrel v sne. raz ma nejakým nadprirodzeným spôsobom zabili duchovia, druhý raz to bol infarkt. v ani jednom prípade žiadna near death experience.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
napr máti mi tiež hovorila že raz ked sa jej spravila v praci zrazenina krvna na ruke a skusila si to rozmasirovat tak tiez jej z toho kus presiel obehom a skolabovala a ona zas ze videla uplne nekonecnu luku vsefarebnu a niekto z koho si pamatala len usmev nou triasol na to ju prebrali kolegyne
ja vôbec nie som na taketo duchovno kadeco ale toto je dost humus a nelubi sa mi to
ale neviem to opísať, som nič nevidela, bol to proste len extrémne divný pocit, také zmierené uvedomenie si že aha ta už je po mne nó
prešiel som tým čomu sa hovorí tunel, to svetlo som aj ja videl a postavu v zlatom rúchu....
nikdy som nič o Bohu nevedel a po prebrani v nemocnici som vedel že to bol Boh, ktorý ma poslal naspäť, lebo môj čas neprišiel....
môj život sa zmenil od základu, teraz viem, že ma Boh zachránil pred peklom, kde by som určite skončil...
dávaj si pozor, žijeme posledne časy podľa Biblie a s každým z nás ma Boh nejaký úmysel, daj si život do poriadku, "možná" to bola výstraha...
viem, zda sa ti to smiešne, ale to čo som ja prežil prežilo milióny ľudí a obrátilo sa na vieru v Boha o ktorom dovtedy ani nechýrovali...
v duchovnom svete teraz prebieha obrovsky boj dobra zo zlom, každy človek dostane na výber ktorou cestou sa vyberie, buď to bude večnosť - nebo, alebo zatratenie - peklo....
takže nielen ty, ale všetci do radu by mali silne porozmýšľať čo je ich cieľom tu na zemi...
lebo ako sa píše v Písme svätom, všetko je márnosť nad márnosť a zas len márnosť...
počas tých par okamihov, ktoré tu na zemi prežijeme, nezpredajme svoju dušu diablovi, my všetci sme dietkami Boha Stvoriteľa, natiahnime k Nemu ruky a príjmime ho do svojho srdca....
a aj ty uvidíš, že si spravil najväčšiu vec vo svojom živote....
ked som spal snival sa mi sen ako ležim na svojej posteli a ku mne ide niečo čierne nevidel som ako to vyzera iba ako smrtka ked ju vsade ukazuju v čiernom a videl som jej ruky do tvare som nevidel bo to bola hmla ....išlo mi to už jebnut po krku ako som mu chytil prst to už na to som sa zobudil že som mal zapadnuty jazyk