Stalo sa vám už, že ste v škole oklamali učiteľku a prišla na to?
Ake boli jej reakcie?Napr. že ste si prilepšili známku a pod.Mne sa stalo raz omylom,že sme písali na PC písomku na body,a omylom som jej viac bodov povedal,a zistila to,ale som sa ospravedlnil,že to bolo neumyselne.
Ak tak, že som si všimla, že mi dala o bodík alebo pár bodíkov viac a nepovedala som jej to. Nie, neprišla mi na to. Bolo to jej zlyhanie a zas neprepadla by som kvôli tomu, takže to môže byť šuma fuk
niekedy v 7.ročníku sme mali prečítať knihu a urobiť z toho obsah do čitateľského denníka, ja som to spravila a spolužiačka ma pekne poprosila, či by som jej to nepožičala, že si to prečíta a prerobí na svoje.. dala som jej to, ale niektoré vety zostali identické a učiteľka sa ma spýtala, že či sme to opísali a ja najprv, že nie, ale potom som sa jej musela priznať.. dostali sme obe polovičné päťky a ja som bola úplne mimo z toho, no s ňou to nič nespravilo, lebo u nej to nebola novinka dostať päťku..
Ťaháky občas použijem, ale že by som klamal učiteľa do očí, tak to nie. (napr. sa jediný priznávam, že som si neurobil D.U., nebol na prednáške, nezačal s projektom, atď... )
Vlastne jeden taký učiteľ bol, ale to nebol ani moc učiteľ, skôr to bol kkt. Týkalo sa to ale len ospravedlneniek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ospravedlnil som sa jej a pohoda, bola supiš
som sa mu sla ospravedlnit, a on ze nabuduce nech to lepsie skryjem
ale na take dopisovanie znamok a tak nikto neprisiel
niekedy v 7.ročníku sme mali prečítať knihu a urobiť z toho obsah do čitateľského denníka, ja som to spravila a spolužiačka ma pekne poprosila, či by som jej to nepožičala, že si to prečíta a prerobí na svoje.. dala som jej to, ale niektoré vety zostali identické a učiteľka sa ma spýtala, že či sme to opísali a ja najprv, že nie, ale potom som sa jej musela priznať.. dostali sme obe polovičné päťky a ja som bola úplne mimo z toho, no s ňou to nič nespravilo, lebo u nej to nebola novinka dostať päťku..
ale o znamkach takto neklamem vobec O.o aj tak nemam preco, su fajn
Vlastne jeden taký učiteľ bol, ale to nebol ani moc učiteľ, skôr to bol kkt. Týkalo sa to ale len ospravedlneniek