a nájdi si na youtube "Three Amigos", neviem ich mená, ale vcelku dobrí, len to na môj vkus príliš silno zakladali na vulgarite.
a Bill Maher, veľmi inteligentné a dobré, aj keď ten zas často ťahá z americkej politiky, čiže tam človeku trochu chýba kontext.
prípadne Penn & Teller - Bullshit, to síce nie je standup, ale taká ...komediálno-osvetová televízna show, každopádne tiež skvelá, vtipne prezentujúca inteligentné názory.
@tasha5 ale inak práve si púšťam Billa Mahera, a ako som hovoril, obvykle robí síce veci politické, ale angličtinu má krásnu, perfektná jasná zrozumiteľná výslovnosť, žiadne extra slovné hračky, nehovorí ani rýchlo, ak aspoň trochu anglicky vieš, tak to by si podľa mňa zvládla a ešte by ti to angličtinu aj zlepšovalo, odporúčam aspoň skúsiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a nájdi si na youtube "Three Amigos", neviem ich mená, ale vcelku dobrí, len to na môj vkus príliš silno zakladali na vulgarite.
a Bill Maher, veľmi inteligentné a dobré, aj keď ten zas často ťahá z americkej politiky, čiže tam človeku trochu chýba kontext.
prípadne Penn & Teller - Bullshit, to síce nie je standup, ale taká ...komediálno-osvetová televízna show, každopádne tiež skvelá, vtipne prezentujúca inteligentné názory.
» www.videacesky.cz/tag/gad-elmaleh...