Leto sa už pomaly blíži a tak som rozmýšľala, kde by sa tak dalo stanovať. Nepoznáte nejaké vhodné miesto (nie na vých. Slovensku, to je príliš ďaleko), kde nie je nátresk a odkiaľ by nás nikto nevyhodil? Najlepšie by bolo pri vode a ešte by tam nemuselo
chatka nebude mat nikdy na stan take ujeby nocne ze chatka sa moze spalit rovno.... tak ak kvode vol niake jazero,nadrz alebo cosi take zalezi podla toho ze z kereho kraja si
Po minulé roky mi organizovanie chatovačiek nijako nevychádzalo. A to z dôvodu nedostatku financií a chatových kolegov.
Preto tento rok pristúpim k inému riešeniu - pozbieram 2-3 kamošky a hurá pod širák! Už som začala šetriť na stan. (Mám 5 eur) Tiež ešte treba plechový hrnček na varenie bezdomoveckých polievok, prenosný kotlík a lovecký nôž ...na divinu a tak. (Ak náhodou predčasne požerieme potraviny z domu) ...Budeme pravé lesné ženy!
Čo sa týka toho miesta... Nemám šajn. Treba to ešte doladiť
Sak takych miest je plno... Si zober mapu, najdi rieky, nadrze a rybniky v tvojom okoli respektive miesta kam sa ti az chce ist a mozete vyrazit. Ved stanovacka je aj o najdeni toho spravneho miesta
Len tak namatkovo som nasiel cosi pri Kremnici. Vodna nadrz Turcej, je tam riecka Turiec, Javorovec a Flochovec. Urcite sa tam najde pekne miestecko.
@leiasolo a koľko eur ti ešte chýba? inak ak by si nenašetrila, stačí zobrať riadne veľkú fóliu, šnúrky, lano (stačí aj to z auta), karimatky a brloh je hotový.. vyskúšané, overené nôž na divinu.. prasiatok veru vonku behá riadne veľa
@chavez možno je, ale neviem o nich.. nádrží je veľa, ale väčšinou je tam aj zákaz stanovania.. a zas nechcem riskovať naháňanie nejakým lesoochranárom alebo kým
@tenario S kamoškou sme boli pri cirkuse a stále na nás pozeral taký divný chalan.. Potom tam začal obiehať a prenasledovať nás.. hádam aj 20 minút. My sme sa pohli, on 10 metrov za nami a stále dokolečka. Tak sme odišli na úplne iné miesto a on zase za nami. Nakoniec sme to vyriešili tak, že som začala bežať ja za ním (kamoška mala podpätky a nemohla utekať). Keby si videl ako rýchlo sa pratal preč aaach zdrhať pred babou riadny čudák to bol
@sondria Noo, čo som omrkla ceny stanov v teskáči... tak tam mali stany nejako okolo 30 éčiek. Mali aj drahšie, ale to už boli také premakanejšie. ...A ako tak vidím, tak už nemusím ani šetriť. Vďaka za návod V krízovej situácii využijem
Na zahrade u babky to je jednoznacne najakcnejsie !! Najma, ak Ta posle do zahrady s batozkom prvej pomoci, piatimi dekami "keby bola nahodou zima", vankusom a dobre, ze nie matracom s ergonomickou vystuzou.
@sahara hul ma bavil v 16 rokoch ale uz nie aj teraz tam mate v nedelu..A do ulan som chodit musel lebo som tam diskoteky organizival ja Ale uz ked tak sem tam Royal ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@tenario a ten je kde?
@ tenario tam som raz bolaaa a stala sa mi tam celkom vtipná príhoda
@ protessst to áno na stanovačkách sa stane 100krát viac vecí z trenčianskeho kraja
@ n0win0u a kde konkrétne? čo tam presne je? lebo to je aj celkom blízko
Preto tento rok pristúpim k inému riešeniu - pozbieram 2-3 kamošky a hurá pod širák! Už som začala šetriť na stan. (Mám 5 eur) Tiež ešte treba plechový hrnček na varenie bezdomoveckých polievok, prenosný kotlík a lovecký nôž ...na divinu a tak. (Ak náhodou predčasne požerieme potraviny z domu) ...Budeme pravé lesné ženy!
Čo sa týka toho miesta... Nemám šajn. Treba to ešte doladiť
JUJ! Už nech je leto!
Inak, ...@arwenxy @heidi ...Rátam s vami!
Len tak namatkovo som nasiel cosi pri Kremnici. Vodna nadrz Turcej, je tam riecka Turiec, Javorovec a Flochovec. Urcite sa tam najde pekne miestecko.
@chavez možno je, ale neviem o nich.. nádrží je veľa, ale väčšinou je tam aj zákaz stanovania.. a zas nechcem riskovať naháňanie nejakým lesoochranárom alebo kým
Nemáš zač a myslím, že je to ešte zaujímavejšie ako so stanom
@depropex keď sa ide na viac dní, tak je to vždy lepšie pri vode a hlavne keď je riadne teplo
@lawey ďakujem za inšpiráciu