Ahojte, chcela by sm sa opýtať, že ako mám vyprať starú sukňu, ktorá asi 20 rokov stála niekde na povale (riadne zatuchnuté to teda je) .. máme ju na vystúpenie, takže je to sukňa z kroja. ľudia mi hovorili, že to mám nechať celý deň vymáčať vo vode ale n
@klaudiqaaa prepáč mi, ale vec, ktorá stála 20 rokov na povale nehodím len tak do práčky.. a nechcem ju ani nijak poškodiť, tak asiže sa najprv opýtam. ó Bože, každým dňom ti ďakujem za taký ľudí ako je táto slečna.
@9 možno doma perú iba v práčke a o praní v ruke nemá ani páru, tak založila takéto fórum.. a píše normálne bez chýb tak mi nepríde hlúpa, nemusíš ju hneď urážať. A hlupák bi písal asi takto. A bolo tu milión jebnutejších a kokotskejších fór nat ktorími sa mi rozum zastavoval.
@klaudiqaaa Skôr by som povedal že je opatrná. Viem si predstaviť ľudí čo by to rovno šupli do pračky a potom do sušičky bez toho aby uvažovali čo sa s tým stane. Aspoň ja by som si tiež nebol istý aký prostriedok použiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
namoč do vody a nejakého perwollu abo dačoho,lebo len s vodou ju zo zatuchnutého smradu nevyliečiš
proste toto je typický oxygen thief, nič viac