a ja ako nelutostny lovec co najvyssieho tajneho cisla, ktory sa snazi zbavit konkurencie a v kazdom uzivatelovi birdzu vidi konkurenciu a karieristu zenuceho sa za tajnym cislom, citim v tejto ankete snahu o dosiahnutie prave toho, po com vsetci tuzime
To, že to tam je napísané, nie je dôkaz. Nie som odborník na vázy, ale pochybujem, že táto váza má skoro 200 rokov, vyzerá príliš moderne. Také vrchy sú dosť netypické na to obdobie.
odnes to do antikvariátu, tam by ti mali povedať viac ako ludia z netu. Alebo ak poznas meno vyrobcu skus to vyguglit mozno niekto predava/kupuje podobnu.
Zalezi na tom, aky velky vysmech by to mal byt . . . antikvariat je celkom dobra rada (antikvariat = obchod so starsimi knihami, casopismi, rukopismi a tak), no a potom mozes skusit zaloznu, starozitnictvo, alebo "Vazeni obcania! Vykupujem stary nabytok, cervotoce a podobne . . . "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ma ju v albume.
a ja ako nelutostny lovec co najvyssieho tajneho cisla, ktory sa snazi zbavit konkurencie a v kazdom uzivatelovi birdzu vidi konkurenciu a karieristu zenuceho sa za tajnym cislom, citim v tejto ankete snahu o dosiahnutie prave toho, po com vsetci tuzime
To, že to tam je napísané, nie je dôkaz. Nie som odborník na vázy, ale pochybujem, že táto váza má skoro 200 rokov, vyzerá príliš moderne. Také vrchy sú dosť netypické na to obdobie.