No zaujímalo by ma koľko ľudí ešte doteraz počúva staré Rockové klasiky.. počúvate také ? čo z toho počúvate? prečo? ako dlho ,všetko k tomu
..lebo si myslim ,že na tieto kapely by sa rozhodne nemalo zabudnúť,sú fakt skvelé a keby nebolo ich tak kt
Pink Floyd mam strasne rada, Queen v podstate tiez, Guns n Roses, Billy Idol ( i ked to az taka rockova legenda nie je, ale jeho tvorba je myslim velmi priznacna pre 80.-te roky)
presný cas ti nepoviem ,lebo je to poväčšinou už dlho
ale taký výber:the doors, beatles, aerosmith, led zeppelin, black sabath, ramones, iron maiden, metallica, GNR......no je toho estee mooooc vela
@10 neviem čo počúvaš,ale uznaj že keby nebolo týchto vykopaviek nemáš tie kapely čo maš teraz .. lebo všetko je v jednom veľkom obehu a každá kapela sa inšipirovala tymi staršími a tie sa zas inšpirovali tymi ešte staršími a bla bla
white snake, iron maiden, judas priest, megadeth, guns, bon jovi(samozrejme starsie veci , motley crue, alice cooper.. vela mam rada z takych tych starych veci
ja poicuvam metallicu stratovarius pink floyd guns n roses mne sa pacia taketo pesnicky zboznujem nothing else toto je moja srcovka alebo deep purple smoke.... tato je popiči.)ú kto taketo veci pocuva je moj clovek
nuz Judas Priest,Iron,Metallica,Megadeth a tak to je samozrejme...ale ak mas na mysli uplne stare rockove kapely...JP by tu aj sedel ...ale zboznujem napr. Motorhead, AC/DC, Black Sabath
@22 ..noo,ja tiez platne,ale tatkove,..a,takmer vsetky,spomenute,pocuvavam,ako Guns N Roses,Led Zeppelin,Pink Floyd,Black Sabbath,AC/DC,Status Quo-este napr.a taak,a ozaj,su tie stare,kapely..tie,naaj..dnes sa im uz nik,nevyrovna..
no obcas, sestra to vkuse pusta tak sa nalepi, ale naj su guns n roses, deep purple, metallica, u2, no queen, ale nie vsetko zas od nich...a led zeppelin a starway to heaven je neprekonatelna...
tak .. v podstate nepocuvam nic ine ....uplne najviac milujem davida bowieho .. a potom queen, the who, beatles, pink floyd ( ale tych nepocuvam dlho ), obcas iggyho, clash, stranglers .. a tak no
nepočúvam nič ,čo by ste tu nepísali:Iron Maiden,Metallica,AC/DC,GnR,Judas Priest,...ono vlastne všetko je starý rock/metal,tak načo zbytočne ničiť klávesnicu
Jasne ze ano. Moj otec a tom vyrastal, do dnes to pocuva a ja od malicka tym padom... Vsetky legendy 70. 80. rokov by som povedala Aj ked samozrejme vsetky nemusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
iron, guns, ac/dc, motorhead.... atd atd
ale taký výber:the doors, beatles, aerosmith, led zeppelin, black sabath, ramones, iron maiden, metallica, GNR......no je toho estee mooooc vela
@sheena205 - máš toho naozaj v rebríčku dosť
Jedine tak výberovku "Rock of the 80's" Inak skôr New wave
Milujem klasiku
samozrejme ze pocuvam