Steré dievky a starí mládenci birdzu, ako vnímate svoj súčasný rodinný stav? mysleli ste si v detstve, že budete vo svojom veku ešte slobodní? plánujete na svojom statuse niečo meniť alebo si chcete naďalej užívať single life?
Neplánujem na tom nič meniť, peňazí mám, dom mám, viem si navariť... Vzťahy mám už za sebou, neplánujem sa do žiadnych už púšťať, totálne mi to takto vyhovuje. Ten druhý bol pre mňa vždy ako železná gula na nohe
Ja som sa nikdy nechcela vydávať s ani mať deti, čiže som spokojná, partnera ale mám, aj zástup iných záujemcov, keby mi to s týmto nevyšlo ( , takže sama do konca života isto nebudem
btw ešte sa tu posťažujem že mi je totálne na grc z 20 ročných dievčat, ktoré frajer omylom nabúcha a následne sa začnú tváriť že toto celý svoj život predsa plánovali a tešia sa na rodinku strašne moc, fotky a videá všade...
a postavia na tom celý svoj imidž, že aké sú ony vyspelé a ostatní 30 roční blbci by sa mali hanbiť že to už dávno nemajú za sebou
Ja by som už chcela manžela, ale v detstve som si samu seba predstavovala v tomto veku ako kariéristku. Deti som nikdy nejak veľmi nechcela ale občas si predstavujem ako by som mala svoje malé bábätko.
V detstve som si nemyslel nič. Ale ešte pred 2 rokmi som si nevedel predstaviť že by to takto mohlo dopadnúť, ale dopadlo... stal sa zo mňa starý mládenec a asi sa to tak skoro nezmení
V detstve som si myslel že už v tomto veku budem mať ženu a deti. Dnes neviem či chcem do takéhoto sveta dieťa vôbec dostať. A single život si teda neužívam, no bude to chcieť veľmi empatického človeka a veľa mojej práce aby mi to s niekým vydržalo.
Ježišná matka, pri mne by ani kostolne myši nevydržali a radšej by zdochli od hladu...som perfekcionista a nejaký typek by si to hodil po mesiaci...sloboda je život!!!
Nemyslel.. Už mi utiekol mojim vekom "vlak" 2x najskôr v 25 a potom v 27, pričom som stále slobodný a nemal som sex, aj keď ten sex asi do 30 stihnem s jednou babou, ak minimálne to výjde.
@thunderstorm@15 hej, čo ma urážaš?! Nemyslím si, že tu niekto je starý mládenec. V 25 ľudia iba vychádzajú zo škôl a polovica z nich sú stále jebnuté deti, ktoré by bez rodičov nevedeli ani hovno.
@teal@17 veď ale celé staromládenectvo vzniklo pred milión rokmi, keď sa ľudia brali v osemnástke a v dvadsaťpäťke už mali na krku štyri deti je to v kategórii humor, takže easy a ber to s rezervou
Keď som bola malá asi som tak nejako tušila, že nebudem schopná si nájsť priateľa (už len kvôli tomu v čom som bola vychovávaná). Vždy som si predstavovala mať malý domček, s malou záhradkou mať psíkov a papagáje..
Ale zrovna včera ma nejako opustila nálada a ostalo mi smutno, že tu proste nikoho nemám, moje spolužiačky zo strednej bývajú každá na inom konci republiky.. Ostala mi len farma králikov, pes, kocúr a papagáje
@18 veď to čo platilo niekedy, už dnes nemusí. Je to zastaralý sociálny konštrukt.
Ale aby som ti teda aj odpovedal k téme, kedysi som svet vnímal inak ako teraz a moje predchádzajúce ja by z toho terajšieho bolo prekvapené vo viacero ohľadoch, nie len z toho, že som sa ešte neusadil. Vnímam partnerský vzťah trochu inak, než je spoločnosťou nastavený štandard, prípadne si sám seba nepredstavujem ako štandardnú vzorku muža, tým pádom nie som momentálne schopný, alebo ochotný, splniť očakávania opačného pohlavia, keď sa vzťah posúva na ten vyšší level. Momentálne mi nič také k životu nechýba, skôr k tomu pociťujem nechuť. Život ma baví aj bez rodiny, detí, spolužitia a partnerského stereotypu. Možno do toho neskôr dozrejem. Stále si pripadám mladý a riešiť takéto veci až po 30tke mi nepríde nič zlé.
svadba a deti nie sú pre mňa, ale nejaká baba by sa mi aj zišla ... priniesla by troška zmeny do môjho jednotvárneho života (práca, tréning, zábava a to stále dookola)
Ako malá som si myslela, že v mojom veku už budem mať dom, manžela a najmenej jedno dieťa tak som si kúpila aspon byt ale už dávno som sa naučila si v živote nič neplánovať a momentálne mi to takto aj vyhovuje
asi som si predstavovala svadbu, muža a deti ako mala moja mama, čo sa vydávala za otca keď mala 22 a on 25. no momentálne mi je fajn single a bez záväzkov ale vedela by som si predstaviť byť vo vzťahu s niekým podobne nezávisle zmýšľajúcim všetko je to vo hviezdach, každý deň prináša situácie z ktorých sa budúcnosť môže zmeniť o 180* takže vôbec neplánujem nič striktne, skôr beriem a chytám sa každej zaujímavej príležitosti, čo sa ponúka a stretávam veľa zaujímavých ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a postavia na tom celý svoj imidž, že aké sú ony vyspelé a ostatní 30 roční blbci by sa mali hanbiť že to už dávno nemajú za sebou
@kerrang utiekol si vlak s čím? so sexom?
Ale zrovna včera ma nejako opustila nálada a ostalo mi smutno, že tu proste nikoho nemám, moje spolužiačky zo strednej bývajú každá na inom konci republiky.. Ostala mi len farma králikov, pes, kocúr a papagáje
Ale aby som ti teda aj odpovedal k téme, kedysi som svet vnímal inak ako teraz a moje predchádzajúce ja by z toho terajšieho bolo prekvapené vo viacero ohľadoch, nie len z toho, že som sa ešte neusadil. Vnímam partnerský vzťah trochu inak, než je spoločnosťou nastavený štandard, prípadne si sám seba nepredstavujem ako štandardnú vzorku muža, tým pádom nie som momentálne schopný, alebo ochotný, splniť očakávania opačného pohlavia, keď sa vzťah posúva na ten vyšší level. Momentálne mi nič také k životu nechýba, skôr k tomu pociťujem nechuť. Život ma baví aj bez rodiny, detí, spolužitia a partnerského stereotypu. Možno do toho neskôr dozrejem. Stále si pripadám mladý a riešiť takéto veci až po 30tke mi nepríde nič zlé.