no mám priateľa, seriózne, je skvelý, rozumieme si ale moja mamka už nerozumie prečo keď má syna a je rozvedený. konečne som po všetkých možných vlastných problémoch šťastná ale nie komplikovaný život je asi predsalen pre mňa... robia vám rodičia problémy
pod problemami inak myslim dlhe pohovory: bola by som radsej keby ste boli len kamarati,...
ja ti ho nezakazujem ale ani ti nepoviem aby ste boli spolu vieš, že sa mi to nemusí a keď ho spomeniem tak sa nezatvári nadšene... čo pre mňa sú problémy pre niekoho možno iba hlúposti
je to tvoja vec, ale vieš, mamKa sa bude do teba starať vždy aj Keď budeš už mať vlastný život ale taK nerieš riaď sa vlastným rozumom a K otázKe hej robia lebo som MLADÁ..
No moj otec nadava ked mam starsieho ze je to uchyl ale on to mysli skor tak zo srandy preci len je od mami o 6 rokov starsi a mama vobec dobreho mi pochvali a ked sa jej nepaci tak mi nenadava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja ti ho nezakazujem ale ani ti nepoviem aby ste boli spolu vieš, že sa mi to nemusí a keď ho spomeniem tak sa nezatvári nadšene... čo pre mňa sú problémy pre niekoho možno iba hlúposti