Odišla som zo zakladky.Videla som vela "nerozlučných"kamarátiek a teraz ked som už na strednej a stretnem ich ani sa na seba nepozrú.Ako môže niekto zahodiť 9 ročné "kamarátst vo?"Ved ked už sme boli kamošky niečo tam zostať musí...
ľudia starnú. ja sa už tiež moc nestretávam s ľuďmi zo základky. však nájdeš si nových kamarátov, a predsalen, po deviatich rokoch začnú liezť na nervy
mozno sa medzi tym casom medzi dotycnymi nieco zle stalo o com ty nevies a preto sa tak spravaju,vies stredna dost zmeni cloveka a aj mna zmenila od cias zakladky,teda skor k lepsiemu ma zmenila...je to aj tym ze ked prides na novu skolu zacnes sa bavit aj s novymi,inymi ludmi nez na ktorych si bola zvyknuta na zakladke,ktori ta velmi dokazu ovplyvnit,zmenit
Ja to poznam na sebe moje kamaratky sa tiez dost zmenili spoznali dalsich ludi a vybrali si..a v jednom je pravda ze sa mohli stat take veci co tych ludi zmenia..ved na zakladke kopec z nas sa chovalo detsky a pomaly to prehanali..na strednej bud clovek spozna ludi ktorych si oblubi a ma radsej alebo zasa takych s ktorymi neni o com..ja mam na strednej ludi velmi rada a je to uplny rozdiel ako na zakladke..
napriklad ja som nasla skutocnych kamaratov az na strednej a teraz som prvy rok na vyske a stretavame sa kedy to len ide...takze skutocne kamaratstva sa daju udrzat...len musia byt naozaj skutocne
jednoducho...zo zakladnej sa bavim iba s jednou babou lebo chodime na rovnaku vysku, zo strednej sa bavim iba s jednym spoluziakom so zvysnymi sa zdravim...teda proste po skole sme sa uz takmer nevideli...
Nemám rada mojich bývalych spolužiakov...a stale ich vidavam ale radšej ich nevšimam nepozdravujem... lebo ma nemajú radi,asi za to že som hluchá.Teraz som na strednej a som spokojná spolužiaci moji ma maju radi
Bývalých spolužiakov zo strednej minimálne zdravím všetkých, dokonca aj tých čo som predtým veľmi nemusela a maturitou sa to nezmenilo. A zo základky... s niekoľkými som stále v kontakte, čo ma teší, a tí ostatní... Pokiaľ niekoho z nich náhodou stretnem a spoznáme sa, nemám problém takmer zmeškať autobus lebo sa zakecám
A ľudia ktorých som už raz určila za kamarátov, tam patria stále, aj keď s nimi už veľmi nekomunikujem... Akurát dnes som ale rozmýšľala nad tým, že ma táto nekomunikácia vcelku mrzí...
No casom sa tie kamaratstva urcite rozpadnu a ked by to nechceli lebo ludia dospeju a maju rozlicne nazory a myslim ze tych naj kmosov sa vystrieda mnoho kamarati nie su vsetko
ja som sa so svojou kamoskou zo zakladnej skoly kamaratila aj dva roky na strednej (dokopy to bolo 6-7 rokov).. no na tretí rok sa vsetko zmenilo.. ona sa zmenila a ja som sa zmenila zacali sa nam pacit ine veci, zacali sme sa stretávat úplne s inými ludmi.. je mi obcas smutno za tým vsetkým.. ale myslim ze je lepsie.. odíst .. nez ostat a hadat sa kazdý den.. a nikde nie je napísane ze ked dospejeme tak sa nebudeme kamaratit.. vtedy sa ludia podla mna spamätaju .. a ked sa budu stretavat den co den kedez budu bývat v tom istom meste .. tak je to mozne.
joj dam ti radu dievca: raduj sa zo zivota ak ta v nom trapia taketo veci
preco zahodia 9 rokov kamaratstva? lebo cely cas tvrdia ze su najlepsi kolektiv, no sami tomu neveria a je to povrchne podobne ako vacsina dnesnych tinedzerskych vztahov tot vse
To si nevidela moje bývalé spolužiačky... si myslia, že sú bohvieak é dôležité... a keď idem oproti, tak najprv na mňa kukajú jak kravy a dačo si šepkajú a keď som už pri nich tak zmĺknu a kukajú hore...
Ja som zo zakladky odisla na gympel a "naj kamosky" so mnou..Tam sme sa uz ani nebavili( boli z triedy hned vedla mna) a teraz 4.rok sa bavime o5, nie naj ale v pohode, uz nie ako male deticky ...Sice nesom nejaka 20 rocna baba co rozprava o svoej minulosti ale proste sme boli deti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
co uz s tym narobime
A ľudia ktorých som už raz určila za kamarátov, tam patria stále, aj keď s nimi už veľmi nekomunikujem... Akurát dnes som ale rozmýšľala nad tým, že ma táto nekomunikácia vcelku mrzí...
A nevydrží to preto, lebo to nebolo naozajstné priateľstvo, lebo to by vydržalo.
preco zahodia 9 rokov kamaratstva? lebo cely cas tvrdia ze su najlepsi kolektiv, no sami tomu neveria a je to povrchne podobne ako vacsina dnesnych tinedzerskych vztahov tot vse